Cele mai frumoase imagini cu Nicole Cherry și familia ei. Artista a făcut nunta și botezul

20 mai 2022 16:34   Vedete românești
Ultima actualizare:

Ziua de 19 mai 2022 a fost una pe care Nicole Cherry o va ține minte întreaga viață. Artista s-a căsătorit civil cu iubitul ei, Florin Popa, iar cuplul și-a creștinat fetița, pe micuța Anastasia. Au avut motiv dublu de sărbătoare, așadar s-au distrat pe cinste la un local situat în apropierea Bucureștiului. La petrecere au fost invitați peste 300 de persoane care au dansat până în zori!

Nicole Cherry și Florin Popa au trăit emoții intense joi, 19 mai, însă totul s-a desfășurat conform planurilor. Nicole nu a lăsat nimic la voia întâmplării și s-a ocupat, din timp util, de organizarea evenimentului. Artista a strălucit, la propriu și la figurat și a scos din conturi sume frumoase de bani pentru ca ziua să fie una de neuitat. 

Vezi și: Andra a oferit cel mai emoționant moment al serii la nunta lui Nicole Cherry

Nicole Cherry a îmbrăcat nu mai puțin de trei ținute pe parcursul zilei, toate de un alb imaculat. Rochiile au fost accesorizate cu pene sau cu bijuterii sclipitoare, iar ținutele i-au scos în evidență formele de invidiat. Deși au trecut doar șase luni de când a devenit mămică, Nicole a reușit să dea jos kilogramele acumulate în perioada sarcinii și, trebuie să recunoaștem, arată mai bine ca oricând! 

Nici ținuta micuței Anastasia nu a fost una de ignorat.Anastasia a fost îmbrăcată într-o rochiță de culoarea fildeșului și a burat o bentiță. În piciorușe a avut o pereche de pantofi cu pietre sclipitoare.

Nicole Cherry a dorit ca fanii să fie părtași la momentele pe care le trăiește, așadar a distribuit o multitudine de imagini de la botez și cununia civilă, spre încântarea tuturor celor care o apreciază. 

Citește și: Suferința neștiută a lui Nicole Cherry 

Nicole Cherry și Florin Popa formează un cuplu din anul 2018. Între ei există o diferență de vârstă de opt ani, însă se pare că ea nu a reprezentat un imediment în calea iubirii lor. În anul 2021 artista ne surprindea pe toți cu anunțul conform căruia avea să devină mamă. Pe 21 noiembrie 2021, Nicole a născut-o pe Anastasia, la doar 22 de ani. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

Mai multe