Cum s-au deghizat Bianca Drăgușanu și Ema Uta de Halloween? Imaginile care i-au încins pe fanii divelor

30 octombrie 2022 11:32   Vedete românești
Ultima actualizare:

Bianca Drăgușanu și Ema Uta, două dintre cele mai sexy vedete din showbizul românesc, n-au dezamăgit deloc atunci când și-au ales costumele de Halloween. Putem spune că blondele chiar au ridicat nivelul cu ocazia acestei sărbători. Cele două vedete au făcut spectacol! Cine a avut o apariție mai provocatoare: Bianca sau Ema? Hai să vedem ipostazele care au încins atmosfera în mediul online.

Vedetele din România n-au ratat șansa de a se costuma pentru petrecerile organizate de Halloween. Cu siguranță, Bianca Drăgușanu și Ema au avut cele mai ravășitoare apariții. Divele și-au surprins fanii cu alegerile personajelor.

Oprim suspansul și vă spunem că Bianca Drăgușanu s-a costumat în personajul Harley Quinn, interpretat recent de superba Margot Robbie în filmul „Suicide Squad”.

Bianca Drăgușanu, apariție electrizantă de Halloween

Bianca Drăgușanu și-a etalat costumul... și formele într-un club de fițe din București, unde a fost organizată o mega petrecere de Halloween.

Blonda a postat imaginile provocatoare pe contul ei de Instagram. Totodată, vedeta a pus și un clip în care imită din plin comportamentul „sărit de pe fix” al personajului din benzile desenate DC Comics, care a fost adus la viață de Margot Robbie în două filme lansate în 2016 și 2021.

Ema Uta nu s-a lăsat mai prejos!. A provocat o „furtună” de Halloween

Nici Ema Uta n-a dezamăgit. După ce la mijlocul lunii a ales să mai dea o șansă iubirii cu Alex Bodi, fugind într-o vacanță exotică în insulele Seychelles, blondina a făcut show de Halloween.

Vedeta a postat o imagine pe contul de Instagram, în care apare în costumul lui Storm - personaj fictiv din benzile desenate Marvel Comics.

Ema Uta n-a intrat încă în echipa X Men, dar cu siguranță a creat o „furtună” pe internet. Imaginea de Hallowen cu personajul Storm (interpretat în trecut de actrița Halle Berry) a primit peste 18.000 de aprecieri în doar câteva ore.

Așadar, cine s-a costumat mai bine: Bianca sau Ema Uta? Ce alegeți: Harley Quinn sau Storm?

Bianca Drăgușanu sau Ema Uta?

Pentru Bianca, petrecerea de Halloween a venit ca o gură de oxigen. Vedeta a fost devastată de durere, după ce medicul Călin Doboș, cunoscut drept chirurgul estetician al vedetelor, s-a stins din viață miercuri, 26 octombrie, în urma unui tragic accident de motocicletă. 

„A murit Doboș, nu-mi vine să cred, era prietenul, meu sunt terminată, efectiv nu-mi vine să cred. Este îngrozitor. Nu pot să cred așa ceva, nu-mi revin, e ceva ce nu vrei să se întâmple. Are un băiat, familia e distrusă, nimeni nu se aștepta, e o tragedie.”, a declarat Bianca Drăgușanu pentru Click!.  

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Mai multe