Ce bine îl imită Connect-R pe Jim Carrey! Ne-a lăsat „mască” pe toți

18 august 2022 18:54   Vedete românești
Ultima actualizare:

Connect-R și-a surprins total fanii cu ultima apariție. Îndrăgitul cântăreț e mai simpatic ca niciodată în imaginile apărute în mediul online. Nimeni nu s-ar fi aștepat ca celebrul solist să fie comparat cu actorul Jim Carrey.

Cum ne mai poate surprinde Connect-R? După ce ne-a făcut vara mai frumoasă cu melodii precum „Iasomie”, „Supertare” sau „Shhh...”, cântărețul ne-a delectat în postările sale de pe Instagram cu pilde de viață și sfaturi care merg direct la suflet.

Citește și: Connect-R, gest superb! De ce și-a scos toți banii din bancă în tinerețe? Artistul a împlinit 40 de ani

Mai mult, Ștefan Mihalache a oferit și un moment magic și un concert pe cinste atunci când a împlinit 40 de ani. Click! a scris mai multe despre asta AICI.

Ei bine, de această dată, Connect-R s-a hotărât să imite o scenă memorabilă a actorului Jim Carrey. Ce a ieșit e demențial, iar fanii s-au amuzat copios de „talentul” ascuns al cântărețului care ne face zilele mai fericite de ațâția ani.

Connect-R e „Jim Carrey de Rahova”! Și-a uimit fanii imititându-l pe faimosul actor american

Fanii să-i au fost complet surprinși de ipostaza în care l-au găsit pe celebrul cântăreț. Clipul a adunat mii de aprecieri, iar unii dintre internauți l-au asemănat pe Connect-R la aspect cu un alt solist din showbiz-ul românesc.

„Am crezut că ești Dan Bălan”, a scris unul dintre fani pe rețeaua de socializare. Dan Bălan sau Jim Carey? Nici nu mai contează. Momentul e unul epic, iar Connect-R își face loc și mai mult în inimile noastre. Revenind totuși la interpretare, trebuie precizat că momentul delicios e inspirat din filmul „Masca”, în care Jim Carrey are o interpretare memorabilă.

Poate te interesează: Connect-R a recunoscut motivul rupturii de Alex Velea: «Eram frustrat pe treaba asta»

Connect-R, un an cu „iasomie” și vacanțe exotice

Pe lângă muzică și voie bună, Connect-r a avut timp și de vacanță anul acesta. Artistul și fosta lui soție au plecat împreună cu fetița lor, într-o excursie exotică în Maldive. Mai mult, cei doi s-au cazat la hotel superb, iar zâmbetele și relaxarea au fost la ordinea zilei.

Vezi și: Cât de bogat este Connect-R? „Am venit de la sub zero. Mâncam la cantina socială”

Connect-R și fosta lui parteneră, Misha, au divorțat acum cinci ani, dar au rămas în relații bune și continuă să fie o familie superbă pentru simpatica lor fiică, Maya. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Mai multe