Jim Carrey se retrage din actorie! Motivul care l-a determinat să ia decizia: «Este ceva ce nicio celebritate nu a spus vreodată public»

Ultima actualizare:

Jim Carrey a făcut un anunț total neașteptat. După o carieră de 40 de ani în domeniul cinematografiei, actorul a decis să se retragă din lumina reflectoarelor pentru a se dedica proiectelor personale. 

Jim Carrey plănuiește să se retragă din actorie Sursă foto: Profimedia
Jim Carrey plănuiește să se retragă din actorie Sursă foto: Profimedia

Jim Carrey este cunoscut prin prisma rolurilor de comedie pe care le-a interpretat de-a lungul timpului. Deși se bucură de aprecierea fanilor, actorul a decis că a sosit vremea să se retragă din cinemtografie pentru a petrece timp în liniște, departe de fotoreporteri și interviuri. 

Jim Carrey a mărturisit că s-a săturat de meseria de actor și că preferă să picteze în confrotul propriei case decât să mai învețe alte replici. Cu toate acestea a subliniat că va accepta un rol doar dacă scenariul filmului are potențialul de a rămâne pentru mult timp în memoria privitorilor. 

Citește și: Jim Carey, despre gestul lui Will Smith de la premiile Oscar

„Ascultaţi, mă voi retrage. Fără îndoială. Sunt mai degrabă serios. Asta depinde. Dacă îngerii îmi aduc un scenariu care a fost scris cu cerneală de aur şi care va marca publicul cu siguranţă, aş putea continua, dar iau o pauză. Am impresia, este ceva ce nicio celebritate nu a spus vreodată în public, că m-am săturat de asta. Am făcut destule lucruri. Este suficient", a declarat Jim Carrey. 

Jim Carey l-a criticat public pe Will Smith

Zilele trecute, Jim Carrey și-a exprimat părerea despre controversatul moment de la Oscar care l-a avut protagonist pe Will Smith. Deranjat de o glumă nereușită pe care prezentatorul Chris Rock a făcut-o la adresa soției sale, Will Smith i-a aplicat o palmă. 

Vezi și: Jim Carrey ar fi agresat-o pe Alicia Silverstone în urmă cu mulți ani

Jim Carrey s-a declarat dezgustat și revolat de cele văzute și a criticat public atitudinea pe care a avut-o Will Smith.

Internauții însă sunt foarte atenți la detalii și au scos la iveală o întâmplare care a avut loc în urmă cu mult timp. În anul 1997, Jim Carrey a sărutat-o, cu forța, pe Alicia Silverstone, pe scenă și a încercat să îl sărute pe Will Smith. Fanii i-au reamintit de aceste fapte și l-au rugat să renunțe la ipocrizie! 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook șInstagram!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
jador oana ciocan colaj facebook jpg
Celine Dion  foto   Shutterstock jpg
Horia Moculescu are încă planuri mari după ce ajunge acasă de la spital
image png
film jpg
iulia vantur si salman khan 8 webp
banner madalina manole png
banner adela popescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net