Cristina Dorobanțu, operată de urgență! Ce au descoperit medicii

25 mai 2022 13:56   Vedete românești
Ultima actualizare:

Cristina Dorobanțu a fost operată de urgență, la picior, după ce medicii au decis că are nevoie de o intervenție ce nu mai suportă amânare. Prezentatoarea de la Kanal D a ajuns pe masa de operație și a oferit primele declarații despre cum a decurs procedura. 

Vedeta se confrunta de ceva vreme cu o zonă pigmentată pe picior, pe care o ținea sub observație, însă, în ultima vreme, a observat că această ,,pată" se întinde tot mai mult. Cristina Dorobanțu a fost diagnosticată cu deramtofibrom, iar afecțiunea avansa din ce în ce mai mult, astfel că prezentatoarea Kanal D a avut nevoie să suporte o intervenție chirurgicală imediată. 

Citește și Cristina Mihaela Dorobanțu renunță definitiv la meseria de prezentatoare de emisiune tv!

Fosta prezentatoare de la ,,Puterea Dragostei" a declarat că a fost teribil de surprinsă de verdictul medicilor, care au îndemnat-o să facă cât mai repede intervenția, semn că afecțiunea se putea agrava în timp. 

„Extraordinar de bine mă simt, dar trebuie să recunosc că am avut super mari emoții. Am avut surpriza să mi se spună că va evolua dermatofibromul pe care l-am avut, prin urmare a trebuit în 10 minute să mă hotărăsc să-l operez.

A fost ca un șoc, pentru că nu mă așteptam să am nevoie de lucrul acesta. M-am dus la doctor și m-a băgat în sala de operație ca să-l scoată, să nu mai evolueze, pentru că se mărea și ar fi putut fi periculos în timp.

A fost anestezie locală. Era localizat pe picior”, a spus prezentatoarea de la Kanal D, pentru publicația viva.ro.

Citește și Andreea Mantea revine la Puterea Dragostei! Motivul real pentru care a fost înlocuită Cristina Dorobanțu

Cristina Dorobanțu a fost înlocuită cu Simona Pătruleasa

Rolul Cristinei Dorobanțu, ca prezentatoare a știrilor de dimineață de la Kanal D, a durat doar trei luni, căci patronii postului au decis să o înlocuiască. În locul frumoasei șatene a venit, începând cu 23 de mai, Simona Pătruleasa, cea care  prezenta știrile de weekend. 

Cristina Dorobanțu a devenit cunoscută după ce a participat la ,,Bravo, ai stil!", unde s-a bucurat de simpatia publicului, astfel că postul Kanal D i-a oferit rolul de prezentatoare la ,,Puterea Dragostei". Șatena a trebuit să o înlocuiască pe Andreea Mantea, la cârma emisiunii, fapt care a afectat audiențele show-ului.

După ce Mantea a  revenit ca gazdă a emisiunii de matrimoniale, Cristina Dorobanțu a prezentat vreme de trei luni știrile de dimineață de la Kanal D. Se pare că acum, șatena va fi la pupitrul știrilor de weekend, în cadrul aceluiași trust. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Mai multe