Dana Nălbaru face angajări! Ce spune despre salariu și ce condiții trebuie să îndeplinești pentru a lucra la brutăria vedetei
Dana Nălbaru angajează tineri, pentru brutăria artizanală pe care a deschis-o în Otopeni! Artista a decis să își transforme dragostea pentru prăjituri într-o afacere, iar, până acum, lucrurile par să meargă bine pentru vedetă!
Afacerea Danei Nălbaru devine din ce în ce mai populară, iar, acum, caută angajați!
Tânăr cu atitudine pozitivă, responsabil și dornic să se dezvolte ca persoană; acestea ar fi unele dintre cerințele pe care le are Dana Nălbaru de la potențialii ei angajați. În mesajul postat pe Facebook, artista a explicat pe larg în ce constă jobul pe care îl oferă.
Cum trebuie să fie angajatul ideal pentru Dana Nălbaru
Ei bine, dacă sunteți interesat de a lucra alături de Dana Nălbaru, trebuie să știți că aceasta a postat un anunț de angajare destul de complex, pe care îl puteți citi mai jos!
„Suntem un mic bakery artizanal din Otopeni și dorim să angajăm o/un vânzătoare/vânzător/patiser/cofetar. Salariu atractiv. Oferim training atât cât este nevoie ca persoana sa fie 100% autonomă și sigură pe ea. Se lucrează în ture. Detalii în privat”, începe mesajul de angajare, potrivit sursei citate. Dana Nălbaru a schițat și portretul uni candidat ideal.
„Candidatul ideal
• Căutam tineri pasionați de a vinde cu un zâmbet larg, de a binedispune, responsabili
• Program 2 zile cu 2 zile
• Suntem la început de drum, avem un plan structurat pe termen lung, focusat pe creșterea brandului și totodată dezvoltarea colegilor ce vor lucra cu noi”
În încheiere, Dana Nălbaru oferă o scurtă descriere a jobului.
„Descrierea jobului
• verifică și recepționează produsele
• participă cu supervizare la determinarea necesarului de materii prime de comandat și la realizarea comenzilor de aprovizionare
• cunoaște și respectă rotația stocurilor, normele și criteriile de depozitare a materiei prime
• determină necesarul de materii prime și lansează comenzile de aprovizionare
• verifică calitativ și cantitativ produsele recepționate și depozitează ingredientele alimentare
• urmează planul și instrucțiunile HACCP
• respectă normele de igienă
Beneficiile vor fi discutate în cadrul interviului”, se arată în mesajul de pe facebook.