Sucurile care ne pot îmbunătăți sistemul imunitar! Sunt simple și ne pot menține sănătoși în această toamnă

În această perioadă din an, în care temperaturile se pot schimba de la o oră la alta, este foarte posibil să ne trezim cu o răceală, sau alte simptome neplăcute! Ei bine, cu toții știm că sistemul imunitar ar trebui să ne protejeze de astfel de probleme, iar pentru a-i oferi o mână de ajutor, există câteva sucuri speciale pe care le putem bea!

Aceste sucuri ne pot îmbunătăți sistemul imunitar
Aceste sucuri ne pot îmbunătăți sistemul imunitar

În această perioadă din an, în care temperaturile se pot schimba de la o oră la alta, este foarte posibil să ne trezim cu o răceală, gripă, sau alte simptome neplăcute! În mod normal, sistemul nostru imunitar ar trebui să ne apere, însă acesta are nevoie de ajutor, câteodată!

Din fericire, potrivit informațiilor oferite de către cei de la healthline.com, există câteva sucuri perfecte pentru a ne îmbunătăți sistemul imunitar!

Sucurile care vă pot ajuta sistemul imunitar

Aceste sucuri pot fi extrem de utile dacă doriți să oferiți o mână de ajutor (naturală) sistemului vostru imunitar!

Mere, morcovi și portocale

Această combinație este o adevărată mină de aur pentru sistemul vostru imunitar! În primul rând, merele și portocalele vă vor oferi vitamina C, în timp ce morocvii sunt o sursă bogată de vitamina A! Aceasta este extrem de importantă pentru un sistem imunitar sănătos, iar, pe lângă aceasta, morcovii mai oferă și vitamina B-6!

Sfeclă, morcovi, ghimbir și mere

Un pahar din această combinație vă poate oferi o mână de ajutor importantă, pentru a avea un sistem imunitar sănătos! Pe lângă acesta, un suc din aceste ingrediente vă poate reduce diversele inflamații din organism. Acest suc poate fi de ajutor și în cazurile în care aveți o răceală de care vreți să scăpați!

Suc de roșii

Mai ales dacă îl faceți acasă și vă asigurați că nu conține și zahăr adăugat, sau alte ingrediente, sucul de roșii este extrem de util! El conține vitamina B-9, care este extrem de utilă în reducerea riscului de infecții! De asemenea, roșiile au și un conținut ridicat de magneziu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
mancare de prune afumate cu carne jpeg
Drob de miel FOTO Cumvaplace.ro
culoare zodii jpg
gradina jpg
Ingrijire par deteriorat   Copy jpg
chec jpg
Horoscop - zodii - zodiac FOTO Shutterstock
cub horoscop supărare png
image
actualitate.net
image
actualitate.net