Dana Nălbaru, veste cumplită despre boala lui Dragoș Bucur: „M-am panicat...”

Ultima actualizare:

Dana Nălbaru și Dragoș Bucur formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz, însă puțin știu despre boala cumplită cu care se confruntă actorul. Soția vedetei de la Pro TV a trecut prin momente de panică.

Dana Nălbaru, veste cumplită despre boala lui Dragoș Bucur
Dana Nălbaru, veste cumplită despre boala lui Dragoș Bucur

Boala de care suferă Dragoș Bucur

Dana Nălbaru a împărtășit cu cititorii săi, recent, pe blog-ul personal, momentele grele pe care le-a parcurs alături de soțul său care suferă de o boală periculoasă. Mai exact, Dragoș Bucur suferă de diabet, iar artista a mărturisit că la început nu cunoaștea foarte multe despre această afecțiune, așa că i-a luat ceva timp să se obișnuiască. 

„La început nu aveam nici cea mai mică idee despre ce înseamnă hipo și hiper. Vedeam că se testează des, că își face insulina, că își cântărește mâncarea (a avut o perioadă în care mergea cu cântarul în geantă la restaurant) dar, cu timpul, am învățat cam tot ce e important să știu despre diabet. Azi acele, insulina, testele, senzorii, pompa fac parte din viața mea.

(...) Despre Dragoș e vorba și o să vă spun câteva cuvinte despre viața mea alături de diabetul său. Știti, noi doi (eu și diabetul lui Dragoș) ne-am cam împrietenit. A fost dragoste la prima vedere pentru că a venit la pachet cu proprietarul.

Desi are perioade extrem de solicitante din punct de vedere profesional și asta îi afectează glicemiile pe o perioada mai lungă de timp, deși mă îngrijorez pentru fiecare noapte pierdută la câte-o filmare, deși îl văd uneori confuz de la hipo sau nervos de la hiper, el e aproape tot timpul <<treaz>>…înăuntrul său știe foarte bine ce are de făcut de fiecare dată și face. Face așa de bine și de discret (are grijî de el) încât reușește să ne ferească pe noi (pe mine și pe copii) de diabet.

Nu se plânge niciodată, nu spune niciodată <<nu pot>> atunci când am nevoie de ajutor (și poate nu tot timpul se simte bine), nu e mofturos sau pretențios, ba e chiar vesel și mereu gata să găsească o soluție”, a scris Dana Nălbaru, pe blog-ul său.

Dana Nălbaru și Dragoș Bucur și au întemeiat una dintre cele mai frumoase familii din showbizul autohton  jpeg

Momente de panică pentru Dana Nălbaru

Mai mult, Dana și-a făcut curaj și a vorbit despr eun moment greu în care s-a panicat extrem de tare din cauza faptului că soțul său avea o criză. Mai exact, acesta a intrat în hipo și din cauza asta n-a putut s-o recunoască pe Dana timp de câteva secunde bune.

O singură dată s-a enervat tare. Când și-a uitat borsetă cu teste și insulina la hotel, în Paris. Iar eu, o singură dată m-am speriat îngrozitor. Într-o noapte, când a intrat în hipo și i-a luat câteva zeci de secunde bune ca să mă recunoască și să-mi poată spune ceva. M-am panicat, desigur, i-am adus zahăr și am așteptat să își revină. În rest, viața e ca la orice altă familie. Cu hidrați, dulciuri, muncă, vacanțe, copii, prieteni și muulte vise frumoase de împlinit în viitor”,  a mai scris Dana, pe blog-ul personal.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
banner roxana vancea png
dana budeanu instagram 2 jpg
Bebelus, sarcina  jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net