Laurențiu Reghecampf, fotografie adorabilă cu fiul său și al Corinei Caciuc: «Îl iubesc pe tati»

24 mai 2022 15:26   Vedete românești
Ultima actualizare:

Laurențiu Reghecampf trăiește o perioadă absolut minunată și este extraordinar de fericit că iubita sa, Corina Caciuc, a dat naștere celui de-al treilea fiul al antrenorului. Reghe a publicat o fotografie înduioșătoare cu micuțul Liam, pe rețelele de socializare, care a strâns peste o mie de aprecieri în foarte scurt timp. 

Laurențiu Reghecampf a plâns de fericire atunci când, iubita sa, Corina Caciu, dat naștere în urmă cu o săptămână, unui băiețel sănătos.

Citește și Mesajul lui Reghe pentru Bebeto și Luca, dupa ce Corina Caciuc a născut

Din acel moment, antrenorul și-a concentrat întreaga atenție asupra mezinului familiei, mai ales că venirea pe lume a băiețelului a fost îndelung anticipată. Reghe a postat azi pe contul personal de socializare o imagine adorabilă cu fiul său și al Corinei Caciuc. În fotografie se poate observa cum micuțul poartă o bluziță albă, pe care scrie cu majuscule, un mesaj înduioșător. 

,,Îl iubesc pe tati".

Reghecampf a dat tag în fotografia cu Liam, fiului său cel mare, Luca, dar și Corinei Caciuc, care și-a creat recent un nou cont de Instagram. 

Laurenșiu Reghecampf a anunțat venirea pe lume a lui Liam printr-un mesaj emoționant 

În urmă cu o săptămână, Laurențiu Reghecampf a devenit tată pentru a treia oară, când a anunțat dis-de-dimineață, pe rețelele de socializare, venirea pe lume a fiului său și al Corinei.
Antrenorul Universității Craiova a postat o imagine superbă cu cei doi copii ai săi, Luca și Laurențiu Jr. Reghe și i-a anunțat astfel pe băieții săi că au un nou frățior. 

,,Astăzi dimineața s-a născut Liam frățiorul vostru ! Vă iubește tata" a scris antrenorul. 

Primele declarații ale lui Laurențiu Reghecampf, după nașterea fiului său și al Corinei

În ziua fericitului eveniment, Reghecampf a declarat pentru Click! că iubita sa, Corina Caciuc, a dat viață unui băiețel sănătos și că nașterea s-a desfășurat fără probleme, într-o clinică privată. 

„Toată lumea este bine. Totul perfect. A avut 3.440 kilograme la naștere, 49 cm.”, ne-a spus antrenorul. 

Citește și Anamaria Prodan, lenjerie cu numele lui Reghe! Cum a fost «prinsă»

Corina Caciuc depășise termenul stabilit de medici pentru momentul nașterii, dar Reghecampf a fost foarte grijuliu cu viitoarea mămică și s-a asigurat că are parte de o îngrijire exemplară din partea cadrelor medicale. 
Antrenorul, enutziasmat că avea să devină tată, a împărtășit fanilor pe rețelele de socializare , cu câteva zile înainte de venirea pe lume a băiețelului, o imagine cu ecografia 4D a iubitei sale.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Mai multe