#Exclusiv Click!

Cristina Cioran, primele declarații, după scandalul monstru cu Alex Dobrescu! L-a acuzat de șantaj

14 noiembrie 2022 12:43   Vedete românești
Ultima actualizare:

De la iubire la ură este doar un pas! Deși Alexandru Dobrescu declarase recent pentru Click! că s-a împăcat cu Cristina Cioran, iată că la doar câteva zile după acest anunț, cei doi se află într-un adevărat război. Actrița susține ca este șantajată și amenințată de fostul iubit. Care ar fi motivul acestui nou scandal care zdruncină showbiz-ul?

Actrița Cristina Cioran, 45 ani, și Alexandru Dobrescu, 38 ani, se află într-un nou scandal de proporții. Cei doi tocmai se împăcaseră în urmă cu câteva zile, dar armonia din relație nu a durat prea mult, căci Alexandru Dobrescu a expus pe rețelele de socializare ultimele conversații pe care le-a avut cu actrița, în care foștii parteneri își aruncă vorbe grele ce nu pot fi reproduse. Tot ce vă putem spune e că din schimbul lor de replici, părea că Cristina Cioran nici nu mai vrea să audă de fostul ei iubit și că ar fi ajuns la capătul răbdării. Ulerior Dobrescu a șters mesajele. 

Contactată de Click!, Cristina Cioran a clarificat situația și a precizat că ea și Alexandru Dobrescu s-au despărțit definitiv. 

«Nu am nimic de declarat. Cei de la Antena Stars m-au sunat și m-au înregistrat. Noi ne-am despărțit, normal. Ce să vă fac dacă va luați după ce spune el? Care vorbe atârnă mai mult ale mele sau ale lui?» a precizat Cristina Cioran pentru Click!

Cristina Cioran a făcut câteva declarații și pe InstaStory, în care susține că motivul conflictului ar fi faptul că Alexandru Dobrescu nu poate accepta despărțirea definitivă dintre ei. 

"Când un bărbat nu acceptă o despărțire... Iată ce face! Șantaj... Amenințări ...Minciuni ...Îmi dau seama cât e de amuzant pentru toată lumea... și pentru mine... Așa bărbat? Dar toate trec... mai e puțin.", a scris Cristina Cioran pe rețelele de socializare.

Alexandru Dobrescu declarase recent că se va căsători cu Cristina Cioran

Alexandru Dobrescu a declarat în urmă cu doar câteva zile pentru Click! că el și fosta sa iubită nici măcar nu s-au certat, ci doar au luat o «pauză fizică». Mai mult, acesta spunea că el și Cristina Cioran s-a putea căsători în luna decembrie. 

„Eu cu Cristina sunt bine, o să ne căsătorim în viitorul apropiat. Poate în decembrie ne căsătorim sau dacă nu poate, la anul, în martie – aprilie. Suntem mai bine ca niciodată. Afacerile ne merg așa cum ne-am dorit și asta este perfect.

Noi doi nu ne-am certat. Am luam o pauză doar fizică, uneori dormim seara împreună alteori nu. Nu este o condiție să dormi împreună cu partenerul seară de seară. Asta este un lucru învechit! Noi suntem moderni, avem o relație modernă. Vorbim aproape tot  timpul pe video…știm unul de altul.», a declarat Alexandru Dobrescu, în exclusivitate pentru Click!. 

Cristina Cioran și Alexandru Dobrescu au fost împreună aproximativ doi ani de zile, iar din iubirea lor s-a născut o fetiță. Actrița a fost dărâmată, atunci când iubitul ei a anunțat despărțirea lor e paginile de socializare. 

 „A se viziona video cu o precizare: sunt fostul iubit al Cristinei Cioran", a scris Alex Dobrescu.

Cioran a dezvăluit pentru Click! că întreaga situație a afectat-o. 

Se mai întâmplă, suntem într-o pauză, așa cum poate fi orice cuplu! Îmi pare rău că s-a aflat așa, nu am puterea să vorbesc nimic. Era normal ca măcar o perioadă să rămână între noi discuția asta. Voi vorbi înainte cu el și cu presa atunci când va fi momentul!”, a spus Cristina Cioran, pentru Click!.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Mai multe