Valentina Pelinel, alături de Cristi Borcea și copii, imagine rară de la hotelul de lux al familiei, din Olimp

25 iunie 2022 12:59   Vedete românești
Ultima actualizare:

Valentina Pelinel și Cristi Borcea sunt un cuplu superb, care a rezistat scandalurilor și trecerii timpului, iar recent, au plecat la hotelul familiei, de pe litoralul românesc, pentru a petrece  câteva momente prețioase împreună. Pelinel a împărtășit o fotografie minunată de la resortul de lux, alături de soț și cei trei copii. 

Cristi Borcea a plecat pe litoral, împreună cu frumoasa lui soție și copiii lor, pentru puțină relaxare, dar și pentru a vedea care este situația la început de sezon, la hotelul pe care îl deține.

Hai să afli și: Cristi Borcea și Valentina Pelinel: «Nu am regrete legate de cum am ales să-mi trăiesc viața»

Valentina Pelinel s-a implicat serios în renovarea hotelului anul trecut și a încercat să-și pună amprenta personală în ceea ce privește business-ul familiei. Resortul este deținut de Cristi Borcea și fosta nevastă, Mihaela, iar Valentina Pelinel s-a implicat adesea în promovarea afacerii și în modernizarea resortului. 

Anul acesta Valentina Pelinel a împărtășit fanilor, pe Instagram, o imagine superbă alături de Cristi Borcea și cei trei copiii ai cuplului, chiar de pe terasa hotelului, ce oferă o panoramă de vis asupra plajei și a mării. 

Nu rata nici: Cristi Borcea, mai „hot” ca vremea de afară! Oglindă, oglinjoară, cine-i cel mai sexy din țară?

Cei doi pare foarte fericiți alături de micuții lor, semn că business-ul merge strună. 

Valentina Pelinel rămâne săracă dacă divorțează de Borcea

Valentina Pelinel a închis gura celor care au bănuit-o dintotdeauna că s-a căsătorit cu Cristi Borcea pentru bani. Modelul a făcut o dezvăluire ce i-a suprins pe mulți și a clarificat misterul din spatele mariajului cu fostul patron dinamovist. 

Pelinel a mărturisit în podcastul lui Nasrin că a făcut separare de bunuri cu Borcea, chiar înainte de căsătorie, așa că frumoasa blondină va rămâne săracă, dacă va divorța de afacerist. 

Interesant de citit și: Valentina Pelinel și Cristi Borcea se pregătesc să deschidă hotelul de la mare, de 1 mai! Au băgat o avere în noua piscină! «Stăm toată vara acolo!»

Valentina Pelinel și Cristi Borcea au început idila de pe vremea când, ea era într-un mariaj cu Cristian Boureanu, iar patronul Dinamo era însurat cu Alina Vidican. Povestea de dragoste dintre Pelinel și Borcea s-a desfășurat asemenea unei adevărate telenovele. Blondina a avut o decizie grea de luat atunci când Cristi Borcea a intrat la închisoare. Valentina a ales să rămână lângă partener la bine și la rău, deși s-ar fi putut stabili în new York.

„Noi avem separare de bunuri. Eu nu sunt în relația asta pentru bunurile soțului meu! Fiecare pleacă cu ce a venit dacă va fi să ne despărțim!

Eu, când am intrat în căsătoria cu Cristi, aveam un apartament la New York. Eu vroiam să plec din țară, să-mi fac o viață nouă acolo.Cel mai greu mi-a fost să aleg.

Momentul acela când Cristi mi-a spus: «ori pleci la New York, ori rămâi aici cu mine sa te lupți». Nu sunt genul să plec la rău. Eu îmi doream o familie. Așa a fost să fie, mai întâi la rau și apoi la bine. Mie mi-a lipsit el, pentru că eu pe el am vrut”, a dezvăluit Valentina Pelinel, la podcastul lui Nasrin.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Mai multe