Alina Ionescu, între carieră și familie. Fiica ei, Isabela, a defilat alături de ea!

Ultima actualizare:

Alina Ionescu, prezentatoarea emisiunii „Zile cu stil” de la TVR 1 și fostă concurentă de la „Bravo, ai stil!”, ne-a vorbit, în cadrul unui interviu, despre cele mai noi amănunte din viaţa profesională, dar şi cea personală.

Alina Ionescu a ajuns până în finala „Bravo, ai stil!” Foto: Instagram
Alina Ionescu a ajuns până în finala „Bravo, ai stil!” Foto: Instagram

Vedeta a dezvăluit pentru Click! că are planuri mari din toamnă, așa că în această vară își va încărca bateriile numai prin vacanțe! De asemenea, Alina Ionescu ne-a vorbit și despre relația pe care o are cu fiica ei, Isabela, care crește și îi seamănă tot mai multe pe zi ce trece!

Vezi și: INTERVIU: Alina Ionescu, dezvăluiri despre pandemie: «M-am simțit ca într-o cușcă»

Ce planuri ai pentru vara asta?

Alina Ionescu: Vara asta am în plan să nu prea stau pe acasă, de fapt nu prea o să stau în ţară. Pentru că vreau să profit cât se poate de mult de vacanţă. Asta pentru că, din septembrie, voi avea foarte mult de muncă. Emisiunea „Zile cu stil” pe care o realizez la TVR 1 ajunge la sezonul cu numărul 7. Dar iau în calcul şi o mică schimbare, aşa că rămâne de văzut.

Alina Ionescu și fetița ei au defilat împreună

Ce-ţi mai face fetiţa?

Isabela a devenit domnişoară în toată regula. Chiar am defilat zilele trecute alături de ea la Bucharest Fashion Week într-o prezentare de modă mamă-fiică. Dacă vă uitaţi pe contul meu de Instagram, puteţi să vedeţi şi pozele.

Nu rata: «Stilul se simte şi se cultivă» - Alina Ionescu dă din casă!

Da, am văzut. Și îmi pare că la tine timpul parcă nu trece. Cum reușești? Care e rutina ta de îngrijire?

La mine e simplu, nu sunt genul care să se dea cu 100 de creme, efectiv nu am răbdare. Dimineaţa, după duş, aplic gelul de curăţare, serul de acid hialuronic şi o cremă hidratantă de faţă.

Apoi mă dau pe corp cu un ulei cu miros de mosc, de care sunt uşor dependentă vara, pentru că îmi place să am pielea bronzată, dar hidratată şi sănătoasă. Seara am acelaşi ritual, dar schimb serul şi crema, cu unele speciale pentru noapte.

De două ori pe săptămână aplic un peeling uşor, pe care îl fac acasă şi, o dată pe lună, merg şi fac un tratament de hidratare sau de curăţare, în funcţie de ce are nevoie tenul meu. 

Revenim la proiecte. Ştiu că urma să joci într-un film!

Da, unul despre viaţa regizorului Federico Fellini. Se va filma, cel mai probabil, la sfârşitul lunii august.

Şi cu podcastul ce mai faci?

Emisiunea „Fără filtre” pe care o realizez pentru YouTube a ajuns la finalul primului sezon. Eu şi echipa cu care realizez acest podcast suntem foarte mândri de ce am livrat.

Ne-am dat seama că facem o treabă bună atunci când am văzut că după fiecare episod colegii din mass-media preiau imediat declaraţiile pe care le fac invitaţii pentru mine. Aşa că, negreşit vom reveni cu sezonul al doilea, tot din toamnă. Tema principală abordată de noi ramâne aceeaşi: cum putem fi autentici într-o lume din ce în ce mai superficială.

Care e întrebarea pe care o adresezi tuturor invitaţilor tăi la „Fără filtre”? Şi, te rugăm să răspunzi şi tu la ea, pentru noi!

Ce compromisuri ai făcut pentru a avea succes? Aceasta este întrebarea pe care o adresez tuturor. Acum, că trebuie să răspund şi eu, îmi dau seama cât de cuprinzătoare este tema...

Eu cred că nimic bun sau notabil sau de durată nu se realizează fără compromisuri. În ceea ce mă priveşte, compromis înseamnă inclusiv să stai 16 ore pe tocuri de 12 cm, să zâmbeşti frumos chiar dacă ai o durere, să ajungi seara acasă după ce copilul tău a adormit şi să nu apuci să-i spui noapte bună... Sunt multe forme de compromis, pe care le facem pentru a reuşi, important este să ne stabilim nişte limite şi să nu le depăşim.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Razboi in ucraina, soldat drapel shutterstock 2130583775 jpg