Analia Selis: «Sunt tot singură, la 3 ani de la despărțirea de soț»

Există viață și după divorț. Dacă o întrebi pe Analia Selis (45 de ani), ai spune că abia acum începe viața cu adevărat. Și nu pentru că nu ar fi trăit o poveste frumoasă cu fostul soț, violoncelistul Răzvan Suma, ci pentru că artista a reușit în sfârșit să se descopere și să se înțeleagă mai bine. Așa că îi priește singurătatea.

image
Analia Selia foto: Arhivă


Analia Selis a venit în România în 2003, din dragoste pentru violoncelistul Răzvan Suma, dar destinul i-a despărțit, cu toate că cei doi au avut o colaborare artistică deosebită și au doi copii superbi. Abia acum, la aproape trei ani de la despărțire, cântăreața de origine argentiniană vorbește cu detașare despre ruptura care, spune ea, la vremea aceea a fost „dramatică”.

Analia și Răzvan au divorțat în acte abia anul trecut, dar separarea și momentul când bărbatul a plecat de acasă a fost la 1 decembrie 2019. Cu toate că a trecut mult timp de atunci, Analia a mărturisit, în exclusivitate pentru Click!, că este tot singură și acum.

Citeşte şi: Analia Selis, adevărul despre divorțul de soțul ei, Răzvan Suma. «El a plecat de acasă!»

Este pentru prima dată în viața ei când trăiește astfel. Înainte să-l cunoască pe Răzvan, artista a avut tot o relație de lungă durată, iar între cele două a stat singură doar câteva luni, așadar spune că abia acum a început să se cunoască pe sine mai bine. „A fost foarte grea ruptura, pentru că eram foarte obișnuiți să facem totul împreună. Dar a fost o relație toxică. Nu-mi plăceau foarte multe lucruri, dar nu am spus. Acum, în sfârșit, sunt sinceră”, explică Analia.

Apropo de asta, în acest moment ea și Răzvan au o relație foarte frumoasă, dar numai de dragul copiilor și pentru ei. În ceea ce privește o nouă colaborare profesională, Analia exclude că ar mai cânta vreodată pe aceeași scenă cu fostul soț.

Citeşte şi: Cine e Răzvan Suma, bărbatul de care s-a despărțit Analia Selis? Solista a pierdut o sarcină în ziua de Crăciun

«Am foarte mulți pretendenți»

În timpul care s-a scurs de la despărțire, Analia a avut parte de câteva întâlniri cu alți bărbați, firește, dar încă nu a întâlnit bărbatul alături de care să dorească să-și refacă viața sentimentală. „Am foarte mulți pretendenți, dar nu cred că m-aș mai mărita vreodată”, a mai spus Analia.

analia selis familie jpeg
Analia are doi copii din mariajul cu Răzvan Suma, Noa şi Tiago

S-a reinventat, cântă tango

Și din punct de vedere profesional, Analia se află acum într-o perioadă foarte bună. „Când am cântat tango în primul concert (în 2014, n.r.), am simțit că-mi este în sânge. Când ajungi la o anumită vârstă trebuie să te reinventezi. Tangoul în viața mea este o reinventare. Eu cânt acum mult mai mult decât înainte. Am avut un miniturneu, de concerte simfonice, cu doi muzicieni din Argentina, am cântat în Elveția, în Germania, în Cehia, dar și în România”, a declarat Analia, pentru emisiunea „Oameni” de la Canal 33.

În perioada următoare, artista va porni într-un mini-turneu dedicat compozitorului argentinian de tango Astor Piazzolla și va cânta, acompaniată de orchestra filarmonicii de stat din Sibiu, în Onești (2 iulie), Târgu Neamț (3 iulie), Piatra Neamț (4 iulie) și Brașov (5 iulie). Apoi, în 8 iulie va cânta tango și în București, la Teatrul Godot, de la ora 21.00.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

vladut
Satul Aceredo jpg
brad pitt angelina jolie jpg
cub ion țiriac png
anne heche 1 profimedia 0712340053 jpg
Alexandru Arsinel batran
1 bruce willis jpg jpeg
medic bucuresti santajat datorie camatari dobanda 785568 jpeg
image
image
image
image
anca serea jpeg
cub alex bodi png
image jpeg
francisca PNG
onoriu 12 JPG
image png