Când se mărită Raluca Dumitru? Vedeta ne-a spus TOT!

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Raluca Dumitru (36 de ani), fosta vedetă de la Antena Stars, trăiește o frumoasă poveste de iubire, alături de un bărbat misterios care nu dorește să își dezvăluie identitatea. Bruneta i-a mărturisit reporterului Click!... când urmează să se mărite.

Recent au apărut informații în spațiul public cum că Raluca Dumitru ar fi provocat divorțul unui cuplu. Lucru total neadevărat... spune ea! Prezentă la avanpremiera filmului „Black Panther: Wakanda Forever”, bruneta ne-a spus cât de fericită este în brațele actualului partener de viață, dar și cât de serioasă este relația dintre ei.

„Nu am vorbit nimic de nuntă momentan. Relația noastră este una normală, cum este la toți oamenii. Nu cred că avem nimic special, în plus, față de alții. Este o relație care se bazează pe comunicare. Este o relație pur și simplu normală.

Secretul noastru este că vorbim foarte mult, ne respectăm, atunci când avem o problemă și spunem lucrurilor pe nume... nu le ținem în noi. Cred că ăsta este cel mai important lucru pentru o relație ca să meargă și să nu apară tensiuni.

Nu știu dacă iubitul meu este o persoană romantică. Este un bărbat normal. Uneori mă mai surprinde, plus că nici eu nu pot să zic că sunt cea mai romantică persoană de pe Pământ”, a spus Raluca Dumitru pentru Click!

Raluca Dumitru: „Nu am spart casa nimănui”

De asemenea, bruneta a dorit să mai sublinieze încă o dată un aspect și anume faptul că iubirea dintre ea și partenerul său de viață este una curată:

„Nu am spart casa nimănui, eu nu eram cu băiatul cu care sunt acum în acea perioadă. Eu l-am cunoscut pe el, după ce divorțase de câteva luni. Îl știam de fapt, avem prieteni comuni, dar nu aveam nicio treabă unul cu celălalt.

Nu a existat ceva să mă cucerească la dânsul. Pur și simplu am ieșit la aceleași mese, am vorbit, aveam foarte multe lucruri în comun și așa am ajuns să avem o relație. S-a întâmplat pur și simplu din senin.

Eu sunt o persoană publică, dar el nu este. El nu face ceea ce fac eu. Nu îi place să apară, iar eu îi respect decizia pe care el și-o dorește. Atâta timp cât el nu este în lumea asta nu trebuie să obligi pe cineva să facă ceea ce nu vrea”.

Vezi si: Cât de bine arată Raluca Dumitru după ce a fost acuzată că a destrămat o căsătorie!

Raluca Dumitru, trup perfect

Raluca Dumitru ne-a dezvăluit și din micile sale secrete în ceea ce privește aspectul său fizic.

„Nu am slăbit deloc. Chiar m-am mai îngrășat. Avem 51 de kilograme, acum am 53. Fac sport și este adevărat că mi-a crescut și masa musculară care cântărește mai mult decât grăsimea, dar sunt mai bine acum după ce m-am întors de la “Survivor” sau după ce am terminat “Bravo, ai stil”.

Nu cred că arăt bine datorită partenerului, eu nu sunt cu el de ieri, avem împreună aproape un an și jumătate, doi. Poate de când am abordat un stil de viață mult mai sănătos, de când am mai multă grijă de mine plus că îmi pasă ceea ce mănânc.

Înainte nu țineam cont. Dacă voiam cartofi prăjiți mâncam la 12 noaptea, dacă voiam prăjitură mâncam la 12 noaptea. Uite, acum nu mai fac asta. Nu mai am nici vârsta, la 20 de ani îmi permiteam, la 30 de ani îmi permiteam, dar acum uite că la 36 de ani pe care îi împlinesc săptămâna viitoare este altfel”, a conchis, pentru Click!, Raluca Dumitru.

 Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
banner zurli png
image jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net