Ce trebuie să știe femeile despre bărbați! Secretele pentru a cuceri orice bărbat

#Exclusiv Click!

Toți căutăm secrete prin care să cucerim persoana dorită. Femeile par aproape imposibil de descifrat pentru bărbați, în timp ce bărbații par uneori că nu știu ce își doresc. Sunt multe „necunoscute” în ecuațiile iubirii, însă sunt și câteva aspecte certe pe care ambii parteneri din relație trebuie să le cunoască. Atât bărbații, cât și femeile, au anumite nevoi emoționale ce trebuie îndeplinite, iar pentru o relație sănătoasă sunt deosebit de importante. Mai multe aflăm de la coach-ul specializat în relații „Gia Energia”.

Ce trebuie să știe femeile despre bărbați!
Ce trebuie să știe femeile despre bărbați!

Gianina Cornea Boureanu este coach, Specialist de Arte Performante, profesor și hipnoterapeut cu peste 13 ani de experiență în domeniul dezvoltării personale și vindecării emoționale printr-un proces psihosomatic. A lucrat cu peste 1500 de femei, ajutându-le să își transforme viețile prin tehnici de coaching, dans, yoga, role play, NLP, hipnoterapie și mindfulness.

Secretul pentru a avea o relație frumoasă

Ce ar trebui să știe femeile despre bărbați:

1. Bărbații apreciază claritatea și concizia și pot fi mai puțin înclinați să citească între rânduri. ‘Nu citesc mințile femeilor’ spunea unul dintre ei.

2. Bărbații își doresc să fie respectați, în special pentru eforturile și realizările lor.

3. Bărbații pot exprima emoțiile diferit față de femei. Pot fi mai reticenți în a vorbi despre sentimentele lor și pot avea nevoie de timp pentru a-și deschide inima.

N.B: Bărbații se simt valorizați atunci când știu că sunt de folos, fie că este vorba de rezolvarea unei probleme, fie că este vorba de a oferi suport partenerelor lor. Ei apreciază când contribuțiile lor sunt recunoscute și apreciate.

Ce ar trebui să știe bărbații despre femei:

1. Femeile pun adesea un mare accent pe comunicare și exprimarea emoțiilor. Ele pot simți nevoia să fie ascultate cu empatie, fără să fie neapărat nevoie de soluții imediate la problemele lor.

2. Femeile observă și apreciază micile gesturi de afecțiune, atenția la detalii și grija în relație. Un gest simplu, dar atent, poate însemna mult pentru ele.

3. Femeile doresc să fie recunoscute și apreciate pentru eforturile lor, fie că este vorba despre carieră, familie sau alte aspecte ale vieții. Cuvintele de laudă și recunoștință sunt foarte importante.

N.B: Femeile au nevoie să se simtă în siguranță într-o relație, atât din punct de vedere fizic, cât și emoțional. Încrederea, loialitatea și respectul sunt fundamentale.

Atunci când bărbații și femeile își înțeleg și respectă nevoile și diferențele, pot construi relații bazate pe încredere, respect și iubire reciprocă.

Relațiile sănătoase nu sunt despre perfecțiune, ci despre creștere și vindecare. Într-o relație adevărată, partenerii își vindecă rănile unul altuia prin iubire, răbdare și respect reciproc, creând un spațiu sigur în care amândoi pot evolua și trăi fericiți.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
pepe te cunosc de undeva despre andreea balan jpeg
alice la cajo sardinia jpg
foto1 ramona jpg
Banner Silviu Mircescu
 Medana Oprea, frumoasa soție a lui Alin Oprea, este foarte fericită
image
actualitate.net
image
actualitate.net