Chinurile prin care trece fiica nelegitimă a lui Adrian Păunescu: „Nu doresc nimănui”

#Exclusiv Click!

Războiul stârnit între frații Păunescu după decesul marelui poet nu a ajuns nici acum la final, chiar dacă au trecut doisprezece ani de începerea procesului pentru avere. Contactată de Click!, fiica “nelegitimă” a regretatului artist, Andreea Păunescu, susține că frații săi nu doresc să împartă bunurile cu ea și îi lungesc agonia.

Sufletul lui Adrian Păunescu nu are liniște nici pe lumea cealaltă, la 12 ani de la decesul său! Cei trei copii pe care îi are nu reușesc să se înțeleagă, căci averea de patru milioane de euro este mărul discordiei, așa că toți vor parte din bunurile lăsate de marele poet.

Citește și: Nepoata lui Adrian Păunescu, pe scena „Next Star”. Ce poezie a compus Adriana

Andreea Păunescu, cel de-al treilea copil al regretatului poet, care s-a luptat timp de doi ani în instanță să demonstreze tuturor că este fiica lui Adrian Păunescu, a declarat pentru Click! că frații ei, Andrei și Ana-Maria, nu vor să îngroape securea războiului, nu o acceptă nici acum ca soră, dar păi să-i dea ceva din averea tatălui.

„Procesul pe avere se tot amână. Este un proces care a început pe 12 decembrie 2010, mai exact au trecut 12 ani. Magistrații spun că trebuie să se adune alte probe și alte probe și tot așa. Frații mei nu vor să rezolvăm problema.

Am încercat să vorbesc cu ei, dar nimic. Eu nu sunt dezamăgită, pentru că nu m-am lăsat amăgită de situație. Cred că, până la urmă, o să se împartă bunurile, pentru că este un proces pe avere. Nu doresc nimănui ceea ce mi se întâmplă mie.”, a declarat Andreea Păunescu, pentru Click!.

Mai vezi și: Ce familie frumoasă are Andrei Păunescu! Cântă cu soția pe scenă, iar fiica îi susține din culise

Andreea nu are o relație cu cei doi frați, nu este invitată de Sărbători la ei acasă, nu o acceptă și nici nu doresc să aibă legătură cu ea. Singura alinare pe care o mai găsește este atunci când merge la mormântul tatălui ei.

 „Nu o să mă duc de Sărbători la ei (n.r – Andrei și Ana-Maria) acasă pentru că nu m-a invitat nimeni, unde să mă duc așa neinvitată? Am fost recent la mormântul tatălui meu, o să mai merg și de Sărbători la el să îi aprind o lumânare, o să merg și la mama mea, dar și la tatăl care m-a crescut la cimitir. Nu știu ziua exactă, dacă o să fie prima sau a doua zi de Crăciun. Totul este în funcție de vreme.”, a mai spus Andreea Păunescu pentru Click!

Click! spune

Andreea Bîrlea alias Păunescu a apărut în peisajul public la trei zile după înmormântarea lui Adrian Păunescu (n.r – scriitorul a trecut în neființă pe data de 5 noiembrie 2010). Inițial, femeia a cerut în instanță stabilirea paternității sale, deoarece a susținut, la acel moment, că este fiica regretatului poet.

La doi ani distanță, reprezentanții de la Judecătoria Sectorului 1 i-au dat dreptate. Lucru care a determinat-o mai departe pe aceasta să deschidă un proces în care să le ceară rudelor partea ei de moștenirea care i se cuvine de la tatăl său.

În urma ultimei declarații de avere pe care Adrian Păunescu a făcut-o, în anul 2009, reise că poetul a lăsat moștenire 25 de hectare de teren agricol în două localități, dintre care 7.000 de metri pătraţi în oraşul Voluntari din Ilfov, plus șase case ce au fost evaluate de către experți la 1,7 milioane de euro.

În declarația de avere a scriitorului mai erau erau trecute și diferite depozite bancare de 50.000 de euro, bijuterii, dar și tablouri de 22.000 de euro. De asemenea, la această avere colosală se mai adaugă și banii care vin din drepturile de autor.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
wizz air avion la sol
image
image
image
image
image
image
banner jean Gavril png
Elena Merișoreanu le-a mulțumit tuturor pentru atenția acordată și pentru distincția primită
parintele gabriel cazacu casin jpg
428618687 7413244475406071 3174820995136099322 n jpg
masa de paste jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net