Cum a topit George Ivașcu 10 kilograme pentru rolul din „Tătuțu”. Am slăbit mâncând...” + Dezvăluiri din culisele serialului

#Exclusiv Click!

George Ivașcu (56 ani) s-a pregătit temeinic pentru rolul din serialul "Tătuțu'" care a început pe 19 octombrie pe Voyo.ro.

Îndrăgitul actor a fost nevoit să slăbească 10 kilograme pentru a arăta mai tânăr și mai fresh deoarece acțiunea din „Tătuțu" se petrece în urmă cu 20 de ani, înainte de “Clanul”.

Nu a fost greu pentru George Ivașcu să respecte un anumit regim alimentar deoarece actorul ne-a dezvăluit pentru Click! faptul că nu este deloc pofticios.

„Am văzut cât de concentrată e acțiunea”

A început serialul "Tătuțu'". A fost asteptat!   

În primul rând, eu îl aștept cu foarte mare încredere ca și celelalți colegi, pentru că noi am avut...  și asta pot să dau acum un pic din casă, faptul că ne-am scris scenariile și am văzut cât de concentrată e acțiunea, cât de frumoase sunt poveștile de dinainte de a fi devenit noi ce am devenit, creează nostalgia epocii de acum 20 de ani.

Cum e personajul dumnea­voastră acum, în urmă, cu 20 de ani?

Era mai tânăr, am și slăbit pentru rol vreo 10 kilograme. Da, dar ideea este că este Pelicanul la început de drum,  când întotdeauna la început de drum nu știi de unde o să apuci lucrurile până te instalezi  și cum își combină toate intențiile pe care le are și ușor, ușor devine Pelicanul pe care l-am văzut în “Clanul”. Dar el e la început de drum, are o ezitare, pentru că nu știe cine va deveni normal acum 20 de ani.  Dar ce este foarte frumos e că veți putea vedea cum se construiesc toate destinele astea pe care deja publicul le-a și văzut în “Clanul”.

Interacțiunea cu “Tătuțul” de acum 20 de ani cum este?

Acum începe, dar o să vedeți și de ce în cele din urmă Pelicanul l-a trădat pe “Tătuțul”.  

Ați slăbit 10 kilograme pentru acest rol, cum a fost? Greu, ușor? La ce a trebuit să renunțați pentru rolul acesta?  

Nu a fost greu pentru că, din fericire, eu nu sunt o persoană mâncăcioasă. A trebuit să fac programul astfel, încât să mănânc doar o dată pe zi, dar consistent.  Și, repet, am slăbit mâncând friptură, dar scoțând, evident, din alimentație, pâinea, pastele, zahărul, dulciurile, totul. Nu a fost foarte greu,  pentru că, până la urmă, mi-a plăcut ideea de a arăta cu 10 ani mai tânăr, pe de-o parte,  iar pe de altă parte, a fost o provocare profesională.

„Nu trebuie să mai fiu atât de atent în această perioadă”

Spuneați de un nou serial, filmări noi...

Acum pot să vă spun ceva. Am început un nou serial, top, la PROTV, Voyo, și acum am trecut în cealaltă parte a procesului.  

Trebuie să vă îngrășați?  

Nu neapărat, dar nu trebuie să mai fiu atât de atent în această perioadă.

Putem să vorbim despre noul proiect? Despre ce e vorba?  

E vorba de noul serial, “Betoane”, unde pariul meu actoricesc e imens, pentru că dacă în  „Tătuțu”  trebuie să fiu mai tânăr cu 20 de ani,  aici, în “Betoane”, trebuie să fiu mai bătrân cu 10 ani. Și atunci, și abordarea stilistică, că e altfel decât Pelicanul,  dar ce este foarte important e că e tot o comedie.

„Nu mi-am dorit niciodată niciun rol”

Joacă și colegul George Mihăiță?  

Nu, nu. Nu are legătură cu serialul “Tătuțu” și nici n-ar avea cum să aibă interacțiuni,  dar ce pot să vă zic este că este o comedie atât de bine scrisă, dar mai ales bine regizată de către Mihai Brătilă,  cu care am și colaborat la “Tătuțu” și cu Peter Kerec.  

Aveți o experiență vastă în actorie și vreau să vă întreb, dacă există vreun rol pe care vi l-ați fi dorit,  dar nu l-ați făcut până acum?  

Am să vă răspund sincer și pare foarte bizar. Nu mi-am dorit niciodată niciun rol,  pentru că orice rol pe care l-am primit a avut importanța oricărui rol pe care mi l-aș fi dorit. De ce zic treaba asta? Pentru că esența profesiei noastre e aceea de a avea șansa de a fi altcineva în această existență.  Și atunci faptul că, exact ca în copilărie, când ne jucam de-a hoții și vardiștii, de-a regele și cerșetorul, doctorul și pacientul,  faptul că mi se dă șansa de a juca pacientul sau doctorul, e în egală măsură același lucru, pentru că eu încerc să intru, cum se spune în pielea personajului, de fapt nu încerc să intru în condiția umană,  pentru că eu spun și studenților că un om egal un om. Aș putea spune că eu fac cu bucurie orice tip de roluri mi se credințează,  pentru simplul motiv că am o natură curioasă,  să zic că mă interesează să știu ce înseamnă să fii altfel decât ești.

„Ne dorim să fim în atenția publicului”

Profesional vă merge foarte bine, dar în zona aceasta personală, cum sunteți?  

Foarte bine.  

Vă lipsește ceva? Aveți timp mult de petrecut cu familia?  Vreți să îmbunătățiți ceva anume?  

Timp foarte mult nu am. La ora 5 mă trezesc, la ora 7 suntem pe platou, avem 7 ore de filmat. Adică, întotdeauna ești în priză, ceea ce este foarte bine că, până la urmă,  n-avem de ce să ne plângem. De fapt, asta ne și dorim. Ne dorim să fim în atenția publicului, ne dorim să producem cât mai mult. Și, cum spuneam eu, moto-ul pe care mi-l am însușit de la marele Andrei Jid,  care spunea, “fericirea mea este după ce sunt ceilalți fericiți”.   Alice mă înțelege foarte tare, pentru că acum e o perioadă în care  am foarte mult de lucru, mă sprijină în sensul ăsta,  nu e o problemă în care să simt că sacrific ceva în detrimentul a ceea ce, de fapt, e și misiunea mea. Și anume, de a-mi face profesia și publicul a avea parte de produse de calitate.  

La teatru unde vă găsim?   

La teatru am în primul rând, acum o premieră care va fi undeva la finalul lunii. Se numește “Un mafiot la Hollywood”, împreună cu colegii mei cu care am jucat în “Clanul”,  respectiv Denis Hanganu și Maria Obretin. Un alt spectacol foarte interesant la Sala Luceafărul, “Hurley Burley”,  în care vorbim exact de lumea asta a producției de filme, eu jucând acolo un actor ratat, iarăși o provocare interesantă. Și, de asemenea, o nouă producție care va avea loc în noiembrie,  “Te despart de nu te vezi”.

Ce vă mai doriți pentru dumneavoastră?

Ce îmi doresc e să am în primul rând, sănătate și să pot să duc aceste roluri, aceste pariuri profesionale până la adânci bătrâneți.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Charles și Regina Camilla în Australia, Profimedia (4) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
banner Sergiu Costache
Banner Romanița Iovan
image jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net