Cum îți menții feminitatea în relația de cuplu? Coach-ul Gratzia Popa ne dezvăluie secretul: „Bărbatul se simte validat și apreciat când...”

#Exclusiv Click!

Cum îți menții feminitatea în relația de cuplu? Gratzia Popa este terapeut energetic și coach de feminitate. Aceasta își propune să ajute femeile să se iubească, să se conecteze cu corpul și esența lor feminină cu ajutorul metodei Bellytherapy prin care îmbină mișcări de belly dance cu tehnici terapeutice energetice. Într-un interviu pentru Click!, Gratzia Popa ne-a dezvăluit cum putem să ne conectăm prin gesturi simple cu feminitatea noastră.

Cum te conectezi cu feminitatea ta, sfaturi de la Gratzia Popa
Cum te conectezi cu feminitatea ta, sfaturi de la Gratzia Popa

Cum îți menții feminitatea în relația de cuplu?

Ce înseamnă feminitatea cu adevărat? Auzim tot mai des că din ce în ce mai multe femei se află în energie masculină.

Feminitatea este o stare de spirit ce vine din interior. Este acea strălucire ce vine din bucuria de a fi în corp de femeie. Este acea energie magnetică; atrage priviri, oameni, lucruri. Feminitatea te conectează cu toate simțurile tale, inclusiv cu intuiția. Putem găsi multe calități în această stare, însă ea este autentică, atunci când este trăită cu toată ființa. Pentru mine feminitatea este simțire, viața, emoție.

Cum se poate conecta o femeie cu feminitatea sa?

Așa cum spuneam mai sus, un aspect important în conexiunea cu feminitatea îl reprezintă conexiunea cu propriul corp. Femeia are nevoie să fie conectată la ceea ce simte în corp pentru a fi conectată cu propria feminitate. Dansul ne conectează cel mai profund cu propriul corp. Prin dans activăm toate simțurile. Respirația este un alt mijloc de conexiune cu feminitatea. Atunci când respirația este făcută corect, ea se manifestă din abdomen, adică din pântec. Pântecul este un centru de putere energetic al femeii, care o conectează la creație și de aceea este important ca acesta să fie relaxat, nu în tensiune. Orice activitate făcută cu mâinile- grădinărit, croșetat, pictat, desenat- ne conectează cu feminitatea.

Care sunt lucrurile mici prin care o femeie, oricât ar fi de ocupată, se poate echilibra și se poate simți bine cu sine?

Cred ca cel mai mic lucru pe care-l poate face o femeie ca să fie bine cu sine, este să-și aloce măcar 15 min doar pt ea și Dumnezeu. Să stea în liniște, să se roage, să mulțumească, să asculte ce îi spune sufletul ei și să respire. Apoi aș adăuga să dea drumul la muzică și să danseze pe melodia preferată și să cânte. Majoritatea femeilor pe care le-am întâlnit mi-au spus ca nu au timp pt ele și atunci e important ca în agenda zilnică să își rezerve acest timp. Timpul petrecut în natură este un alt obicei care ne poate echilibra.

În relația de cuplu cum își poate menține femeia energia feminină

Femeia își poate menține energia feminină în cuplu, iubind. Iubindu-se pe sine, iubind partenerul, respectându-l, recunoscând calitățile pe care le are și având încredere în el. Femeia care are încredere în partener se poate relaxa. Poate să-și aloce timp și spațiu pentru ea. Știe să ceară și să ofere. Știe ca prin starea ei hrănește întreaga relație. Ea dă energie și bărbatul construiește. Atunci când are de făcut multe lucruri să ceară ajutor și susținere din partea partenerului. Bărbatul se simte validat și apreciat când vede ca poate contribui în viața femeii, când vede femeia fericită.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Bullying bataie copii elevi FOTO Shutterstock jpg
alfred bulai acuzat abuzuri sexuale 1 logo webp
Banner Denise Rifai
Banner Vica Blochina
image
actualitate.net
image
actualitate.net