Bellytherapy, vindecare prin mișcări de dans. Cum ne putem redescoperi feminitatea prin belly dance

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Nu mai este un secret faptul că dansul ne poate conecta cu o latură de-a noastră mai profundă. Există însă un stil de dans deosebit care poate fi folosit ca metodă de terapie în vederea eliberării emoțiilor negative. Este vorba despre belly dance, dansul plin de feminitate care poate vindeca cele mai sensibile părți din suflet.

Gratzia Popa ajută femeile să se vindece prin bellytherapy
Gratzia Popa ajută femeile să se vindece prin bellytherapy

Bellytherapy, vindecare prin belly dance

Nu mai este un secret faptul că trupul nostru este un altar care se îmbină armonios cu psihicul și sufletul. Iubirea de sine este unul dintre cele mai importante lucruri pe care le putem face pentru noi și care ne pot ajuta să obținem o viață echilibrată. Există o mulțime de metode și terapii prin care putem ajunge să facem pace cu noi înșine, însă bellytherapy se folosește de arta dansului în acest proces de vindecare emoțională.

Gratzia Popa este terapeut energetic și Coach de feminitate. Aceasta își propune să ajute femeile să se iubească, să se conecteze cu corpul și esența lor feminină cu ajutorul metodei Bellytherapy prin care îmbină mișcări de belly dance cu tehnici terapeutice energetice. Într-un interviu pentru Click, Gratzia Popa ne-a dezvăluit beneficiile acestei terapii,, dar și cum pot deveni mai încrezătoare femeile.

Bellytherapy, vindecare prin belly dance
Bellytherapy, vindecare prin belly dance

Ce este bellytherapy?

Bellytherapy este o metodă profundă de vindecare a rănilor emoționale ce presupune conectarea cu propriul corp prin mișcări de belly dance și eliberarea emoțiilor blocate prin tehnici terapeutice și șamanice. Prin mișcări din belly dance urmărim să activăm anumiți centri energetici (chakre), unde sunt stocate informații despre tine ca ființă. În funcție de intenția ta, ies la suprafață părți rănite din ființa ta ce au nevoie de lumină și iubire, iar noi fix asta le oferim. Este o tehnică ce lucrează subtil energetic și produce transformări cu privire la felul tău de a fi și de a te manifesta în lume.

Care sunt beneficiile acestei terapii?

Ne ajută să devenim conștiente de corpul nostru, să descifrăm mesajele pe care acesta ni le transmite, de emoțiile noastre, de blocajele cu privire la feminitatea noastră. Aduce numeroase beneficii pornind de la relaxare, eliberarea tensiunilor mentale și emoționale, creșterea încrederii in sine, blândețe și iubire față de sine și alte persoane. Multe femei spun că se simt mai centrate, mai magnetice, mai feminine și au o altă energie.

Poate orice femeie să facă bellytherapy?

Da, bineînțeles! Nu este doar un dans, este o metodă de terapie în care îmbinăm mai multe elemente pentru a ne conecta cu sinele. Orice femeie care își dorește sa se cunoască in profunzime și este dispusă sa întâlnească și părțile îndurerate și uitate ale ființei sale este potrivită pentru bellytherapy. Sa nu uitam ca este un proces de vindecare energetică. 

Cum se pot iubi femeile mai mult pe ele însele

Cum pot fi femeile mai încrezătoare în propriul corp și să se iubească mai mult?

Primul pas ar fi să privească în interior. Sa observe gândurile, emoțiile pe care le au cu privire la propriul corp. Să accepte și să integreze aspectele pe care le critică și pe care le resping, să exploreze de unde vin, adică dintr-o nevoie sau dorință neîmplinita, pentru că acolo își vor găsi puterile ascunse. Ulterior, să-și recunoască propriile calități și să și le pună in valoare. În final, să își transmită gânduri de iubire pentru că au avut curajul să facă acest drum către sine. Iar ca să ajungi să te iubești, consider că e necesar să te cunoști astfel încât, să știi ce îți hrănește sufletul cu energie și ce ți-l seacă. Nu există iubire de sine fără acceptare.

Cum poate o femeie să își descopere propria feminitate și senzualitate?

Ca o femeie să își descopere feminitatea e necesar să-și acorde timp pentru ea. E necesar să-ți oferi ție spațiu și timp. Introspecția este un alt instrument util în această călătorie. Timpul petrecut în compania altor femei care au aceleași valori ca și tine susțin acest proces. Eu personal mi-am descoperit feminitatea prin intermediul mai multor tehnici, printre care și dansul. Pentru mine belly dance-ul a activat senzualitatea, tocmai de aceea am creat bellytherapy pentru că abordez femeia din mai multe perspective: fizic, mental, emoțional și spiritual.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
banner jean Gavril png
Elena Merișoreanu le-a mulțumit tuturor pentru atenția acordată și pentru distincția primită
parintele gabriel cazacu casin jpg
428618687 7413244475406071 3174820995136099322 n jpg
masa de paste jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net