Gașca Zurli va avea un nou personaj! Mirela Retegan face dezvăluiri emoționante: „Mireluțo, până aici a fost povestea...”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Cea mai îndrăgită trupă pentru copii se mărește! Click! a aflat în ecxclusivitate de la Mirela Retegan, alias „Tanti prezentatoarea”, că Gașca Zurli este pregătită să primească în sânul familiei un nou membru! Planurile sunt mari, iar viitorul se arată strălucit pentru trupa care bucură inimile a mii de copii din țară. În ciuda plecărilor a trei actori importanți din echipă, proiectul Zurli continuă fără probleme și se anunță proiecte tot mai strălucitoare. Mirela Retegan ne aduce vești minunate și face dezvăluiri emoționante.

Gașca Zurli, schimbări din temelie!
Gașca Zurli, schimbări din temelie!

Gașca Zurli, schimbări din temelie!

Care sunt planurile pentru următoarea perioadă?

Planurile sunt mărețe, 269 de orașe, facem evenimente mari în orașele mici. Mi-am propus să ajung în toate orașele din România, sunt 311 în total și noi în 17 ani am fost în 42, așa că până face Zurli 20 de ani, pe 12 octombrie 2026, eu mai am un an și jumătate până să ajung în 269 de orașe. Următorul proiect foarte mare este la Sala Palatului pe 1 iunie, la ora 11 pentru copii și părinți.

După toate schimbările care au avut loc în echipă, pregătiți cumva și personaje noi?

Zurli are 25 de personaje create în 17 ani, în acest timp, unele personaje au ieșit mai în față, altele au rămas în back up. Următorul personaj pe care o să îl creez o să apară la toamnă și se va numi Doctorița Inimioara! Îți spun în premieră și va fi un personaj care îi va împrieteni pe copii cu doctorul și cu toata procedura pe care ei trebuie să o accepte atunci când se îmbolnăvesc. O sa fie un spectacol nou, dar asta abia la toamnă. 

Zurli nu s-a oprit nicio secundă, iar de mulți ani este într-o transformare continuă. Singurul meu gând este să îmi țin promisiunea față de ceea ce cred eu că este misiunea mea pe lumea aceasta, să fac copiii fericiți.

Mirela Retegan este fondatoarea Gașca Zurli

Mirela Retegan, dezvăluiri emoționante

Ce faceți în momentul în care vă simțiți copleșită?

Maya are o expresie: mama, tu trebuie să pleci o lună și jumătate undeva ca să îți amintești ce mult îți place ceea ce faci. Uneori fac asta, dar uneori îmi dau seama ca în afară de moarte orice mai putem să încercăm măcar o dată și îndrăznesc să risc să îmi văd visele cu ochii, asumându-mi prețul pentru ceea ce am de muncit.

Ce sentimente aveți față de viitorul apropiat? Sunteți încrezătoare sau aveți temeri?

Eu nu mai am frici, temeri și nesiguranțe de când aveam 20 de ani. Între timp mi s-au întâmplat atât de multe lucruri în viață, încât dacă mâine vine Doamne Doamne și zice „Mireluțo, până aici a fost povestea”, eu zic „Doamne, îți mulțumesc că am avut cea mai frumoasă viață posibilă”. Sunt foarte încrezătoare și bucuroasă că oamenii ne primesc cu brațele deschise în toată țara, sunt entuziasmată. După Paște plecăm pe toată Valea Jiului, imaginează-ți microbuze colorate, cu muzica Gașca Zurli care răsună prin toate geamurile colindând toată zona...Mi se pare absolut fantastic, sunt binecuvântată, norocoasă și recunoascătoare până la capătul Pământului pentru ce mi-a dat mie Dumnezeu și pentru oamenii pe care i-a scos în calea mea.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
banner jean Gavril png
Elena Merișoreanu le-a mulțumit tuturor pentru atenția acordată și pentru distincția primită
parintele gabriel cazacu casin jpg
428618687 7413244475406071 3174820995136099322 n jpg
masa de paste jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net