Julie Mayaya s-a reinventat, din cauza depresiei! A vrut să se lase de muzică: „Mă pregătem să îmi schimb cariera”

Ultima actualizare:

Julie Mayaya, câștigătoarea celui de-al doilea sezon al emisiunii ‘’Vocea României’’, are o pasiune extremă pentru muzică. Din acest motiv nu a putut să renunțe niciodată la visul său, acela de a deveni artist. A avut parte de o perioadă complicată, dar greul a trecut și episodul cu pricina a ajutat-o să se reinventeze!

Julie Mayaya
Julie Mayaya

Ani de zile artista a cântat în fața a mii de oameni pe unele dintre cele mai mari scene din România, lucru ce o încărca, de fiecare dată, cu multă energie pozitivă. Julie adora să fie în fața publicului, însă, la un moment dat, visul frumos părea că se va nărui. Perioada restricțiilor impuse pentru a ține-n frâu pandemia de COVID-19 a afectat mulți artiști, iar Julie s-a numărat printre ei.

Într-un interviu acordat Click! vedeta s-a deschis și a povestit cum a ajuns să cadă în depresie din cauza problemelor, dar și cum a reușit să se reinventeze, într-un final, și să-și continue visul. Cântăreața ne-a mărturisit că era la doar un pas de a renunța la cariera muzicală, dar acum se bucură că nu a căzut pradă sentimentelor de moment.

Citește și: Julie Mayaya, adevărul despre intervenţia chirurgicală care i-a schimbat viaţa: «A fost extrem de frustrant» 

Cum a fost pentru tine perioada pandemiei în care arta a luat pauză?

A fost groaznic, dar a trecut! A fost o altă provocare pe care ne-a lansat-o viața, dar acum suntem bine!

Cât de tare te-a afectat acea perioadă?

Am căzut în depresie, la fel ca mulți alții. M-am gândit că nu o să mai meargă niciodată treaba asta cu arta, cu muzica. Chiar mă pregăteam să-mi schimb cariera. Eu am terminat matematică-informatică și m-am reapucat să învăț programare. Am vrut chiar să-mi depun cv-ul la o firmă de software, dar uite că a reînceput treaba și că pot să fac ce îmi place. Și informatica îmi place, dar muzica îmi place puțin mai mult decât informatica.

După toate cele întâmplate, ai mai alege tot o carieră muzicală, dacă ai putea da timpul înapoi?

Muzica îmi place foarte mult, iar pe locul doi este programarea, deci da, tot în aceleași direcții m-aș îndrepta.

Cum stai cu emoțiile, încă mai există înainte de a urca pe scenă?

Cred că orice artist trebuie să aibă. Dacă un artist nu are emoții înainte de a urca pe scenă, consider că ceea ce se întâmplă acolo nu se mai numește artă. Așa că da, am emoții și îmi pare bine că am.

Ți s-a întâmplat vreodată să ai atât de multe emoții încât să te pierzi și să nu mai iasă așa cum voiai?

De multe ori mi s-a întâmplat să iasă așa cum vreau. De multe ori mi s-a întâmplat să uit text, să uit foarte multe lucruri, dar face parte din acea emoție de care avem nevoie atunci când suntem pe scenă.

Cum ai făcut față acelei situații?

Am trecut peste frumos. Asta ar trebui să facă artistul. Să treacă peste fără să se prindă publicul.

Ce noutăți are Julie Mayaya?

Acum este totul minunat. Am acceptat o provocare, joc pe scena teatrului ‘’Constantin Tănase’’ și este fascinant.

Crezi că arta este apreciată la adevarata ei valoare în România?

Românii apreciază arta și artiștii și încercăm să-i facem să o aprecieze așa cum trebuie.

Acum ai un plan de back-up, fiind o situație nesigură în contiunare?

Am, cred că toată lumea și-a făcut, dar nu ți-l spun (râde).

Cariera celebrei artiste

Julie Mayaya este o tânăra artistă de origine congoleză, crescută în Iași, care a câștigat sezonul al doilea al show-ului ,,Vocea României".

Cântăreața s-a născut dintr-o mamă româncă și un tată congolez, iar în 2012, la «Vocea României», a lăsat juriul și publicul mut de uimire cu vocea ei puternică. 

Horia Brenciu a susținut-o pe artistă pe perioada competiției, ba chiar s-a declarat absolut impresionat de talentul cântăreței. 

Citește și: Spionul vedetă: Julie Mayaya, la «Te cunosc de undeva!»?

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!