Maria Andrei visează să ajungă într-o destinație de poveste! Ce planuri are de Ziua Îndrăgostiților

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Maria Andrei, gazda emisiunii “Life and style cu Maria Andrei” de la Prima TV, a revenit cu un nou sezon plin de culoare și tradiții. Emisiunea se difuzează sâmbăta, de la ora 14.30, și este un adevărat ghid pentru telespectatorii pasionați de frumos și de călătorii.

Despre emoții, job-ul ei frumos, cum și-ar dori să ajungă în Antarctica și ce planuri are cu soțul ei de Valentine’s Day, Maria Andrei ne-a povestit din toate câte puțin pentru Click!

“Life and style cu Maria Andrei” revine pe ecranele de la Prima TV cu un nou sezon. Ce vedem, pe cine vedem ?

Dacã în primul sezon emisiunea “Life & Style cu Maria Andrei” a mers pe urmele lui Alexandru cel Mare, a descoperit câteva dintre frumusețile Italiei şi a sǎrbãtorit Ziua Națională a României într-un mod inedit, sezonul doi va dezvălui poveștile de viață ale altor oameni remarcabili, va continua să exploreze situri din Patrimoniul Mondial UNESCO și să spună povestea Jocurilor Olimpice - care anul acesta se vor desfășura la Paris - aşa cum nu a mai fost spusă! Viața este o odisee prin timp şi spațiu, un cumul de experiențe pe care ni le dorim fantastice! Așadar, vom porni  într-o călătorie fascinantă prin lume şi istorie, o aventură ce surprinde legãtura dintre credințele străvechi și cele actuale, valorile comune care ne leagă și tradiții de basm! Vom descoperi împreună ingrediente şi mirodenii surprinzătoare, experiențe gastronomice inedite, peisaje și destinații de vis, obiceiuri și ritualuri nemuritoare, pe scurt, întreaga frumusețe a unui stil de viață care are puterea de ne face mai sãnãtoşi, mai fericiți! Dar ceea ce face ca această emisiune să fie una cu adevărat specială sunt… oamenii. Vom întâlni personalitãți extraordinare, care ne vor împărtăși poveștile și experiențele lor inedite și vor deveni o sursă de inspirație pentru toți cei care ne urmăresc. Povestea Life & Style cu Maria Andrei merge mai departe, în fiecare sâmbătă, de la 14.30, doar la Prima TV!

Model, jurnalist, om de televiziune, wardrobe designer, organizator de evenimente, Maria Andrei a devenit peste ani un brand. Și totuși, dintre toate lucrurile făcute în carieră, care ți-a rămas cel mai drag, neputând să ți-l scoți din sânge ?

Fiecare proiect la care am lucrat mi-a provocat o emoție: fie una bunǎ, fie mai puțin plãcutã.  Însă ştiu cã în oricare dintre ele am lãsat şi o bucată din suflet! Mā implic total în ceea ce fac şi îmi place să cred că rezultatele vorbesc de la sine.  Învațăm din tot ceea ce facem bine sau nu.. Ori, cel puțin, aşa ar trebui! Iar lucrurile care au fost cu mine încă de la început, vor rămâne tot acolo, doar că se transformă în altceva, la un alt nivel! Așadar, producția de media și conținut de calitate sunt în ADN-ul meu. Și nu le va scoate nimeni de acolo! Doar că vor fi perfecționate cu fiecare pas pe care îl fac în această direcție.

Te-ai gândit să scrii o carte în care să împărtășeșți toată experiența profesională acumulată ? Mai ales că ai avut șansa să întâlneșți niște oameni unici și să trăiesti niște momente ale presei românesti care pot ajunge cu ușurință studiu universitar.

M-am gândit, la un moment dat! Dar mai am, eu însămi, atâtea lucruri de făcut și de învățat încât voi amâna puțin acest proiect! Dar, între timp, celor care își doresc cu adevărat să performeze, le spun doar atât: practica este mama cunoașterii! Iar perseverența este mama practicii!

Spui pe blogul tău că le mulțumesti tuturor celor care te-au învățat, te-au ghidat, te-au sprijinit. Dintre toți aceșți oameni, care este omul, cel despre care crezi că și-a pus cel mai puternic amprenta asupra evoluției tale profesionale și de ce ?

Da, şi le voi mulțumi întotdeauna tuturor celor cu care am avut ocazia să construiesc lucruri de care putem fi mândri oricând și oriunde în lumea asta! Surprinzător, cred că persoana care și-a pus amprenta pe viața mea, în general, chiar și pe cea profesională, a fost bunica mea. Pentru că mi-a dat cele mai bune sfaturi, dar fãrã să intervină în deciziile mele. Am înțeles așa că viața e un “rollercoaster” de trăiri, dar că puterea de a merge înainte este doar la tine!

Ai vreo destinație unde încă nu ai ajuns, pentru că ți se pare provocatoare pentru tine ?

Am o listă lungă cu destinații în care aș vrea să ajung! Lumea este atât de mare!  Și, teoretic, orice destinație este o provocare dacă pleci nepregătit! Rareori plec sub impuls pe undeva, prefer să îmi pregătesc traseul și să nu fiu luată prin surprindere.  Provocarea, în cazul meu, vine însă odată cu destinațiile… reci! Una dintre ele ar fi… Antarctica!

Dacă ai avea o mașină a timpului, care ar fi perioada în care ți-ar plăcea să călătoreșți și de ce?

Încã mai sper, că în timpul vieții mele să am şansa asta fantasticã: să mă teleportez în perioadele în care s-au construit marile monumente ale omenirii - oricare dintre cele care au “făcut” istorie -  sau să mă pot întâlni cu marile personalități ale planetei la… să zicem, un ceai! Cum ar fi să stai la poveșți cu Alexandru cel Mare, să afli rețete de frumusețe de la Cleopatra, să asculți tainele unui profet sau să mãnânci prăjituri cu Ludovic la XIV? Să te întâlneșți cu Einstein? Aș vrea să le pot spune unor înaintași ce decizii greșite vor lua şi altora cǎ sunt nişte genii pe care le vom înțelege doar în momente de cumpănă.

Ce planuri ai cu soțul tău pentru Sfântul Valentin ?

Avem o listă de evenimente pe care ne dorim să le onorăm și să ne bucurăm de energia celor cu care ne vom întâlni! Zilele astea de “îndrăgosteală” mi se par momente niște magice! Chiar și pentru o zi sau două pe an, lumea e mai frumoasă, mai veselă, mai liniștită și cu gândul la… iubire!

Vă mai faceți surprize romantice?

Nu avem nevoie de ocazii speciale pentru a ne arăta dragostea, dar ne bucurăm de toate momentele în care putem să mâncăm mai multă ciocolată și beneficiem de puțin răsfăț venit de la partenerul de viață și sentimente!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
wizz air avion la sol
image
image
image
image
image
image
banner jean Gavril png
Elena Merișoreanu le-a mulțumit tuturor pentru atenția acordată și pentru distincția primită
parintele gabriel cazacu casin jpg
428618687 7413244475406071 3174820995136099322 n jpg
masa de paste jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net