Monica Davidescu își susține cu bani de acasă propria companie de teatru independent

În urmă cu patru ani, actrița a intrat în atreprenoriatul creativ. Din pasiune și cu multe eforturi, Monica Davidescu își susține cu bani de acasă propria companie de teatru independent

În Interviurile Click! Live, actrița povestește cum face față provocărilor din antreprenoriat. Din  pasiunea pentru teatru și dragostea publicului, Monica Davidescu își susține cu bani de acasă propria companie de teatru independent.

Monica Davidescu și Aurelian Temișan au propria companie de teatru independent

Din dorința de a oferi publicului mereu ceva nou și care să îi relaxeze pe spectatori, Monica și Aurelian au decis în 2018 să pună pe picioare propria companie de teatru independent.

Cea mai mare provocare pentru cei doi a fost însă să o mențină în viață în perioada de pandemie, când sălile de teatru au fost închise și restricțiile de funcționare au impus doar 30% din capacitatea sălilor. Toate acestea au dus la eforturi financiare foarte mari pentru funcționarea companiei.

aurelian temisan monica davidescu jpeg

“Cu toate acestea noi am reușit să plătim echipa noastră . Nimeni nu a plecat acasă fără salariu. Singurii oameni care au plecat acasă fără să fie plătiți suntem noi doi, eu și cu Aurelian. Ei și când am zis și noi că am scăpat, ne trezim în fața unor alte probleme, de data aceasta și mai mari“ spune Monica în Interviurile Click! Live.

Nu au scumpit prețul biletelor, chiar dacă Monica Davidescu își susține cu bani de acasă propria companie de teatru

Chiar dacă perioada este dificilă, compania de teatru independent pe care o au Monica Davidescu și Aurelian Temișan, se bucură de susținerea prietenilor lor care fac voluntariat pentru ca lucrurile să funcționeze.

Pentru această toamnă, Monica spera că vor putea juca mai des spectacolele. Din păcate creșterea chiriilor, a prețurilor la energie și căldură  vor permite ca doar două zile pe săptămână compania de teatru independent să susțină spectacolele.

“Noi facem eforturi foarte mari pentru a continua și din păcate nu cred că vom putea juca mai mult de două zile pe săptămână. Să tot aduci bani de acasă doar ca să poți juca nu este rentabil. Nu am mărit nici prețul biletelor. Ele sunt pentru toate buzunarele, pentru că nu numai noi avem cheltuieli ci și publicul. Cel mai important pentru noi este să păstrăm relația cu publicul nostru. Cea mai mare răsplată pentru noi sunt aplauzele și sesiunea de fotografii de la finalul specatcolului pe care o oferim publicului nostru” declară Monica Davidescu pentru Interviurile Click! Live.

La final de septembrie, Monica Davidescu și Aurelian Temișan vă invită la cele două spectacole de mare success pe care le organizează compania lor de teatru independent.
Pe 25 septembrie, „Divorțul anului” se joacă la Sala Dalles. Spectacolul regizat de Ovidiu Cuncea îi aduce pe Monica și Aurelian în rolurile a doi amanți,  cu mare succes de public.

Pe 26 septembrie, la Sala Studio a Teatrului Național sunteți invitați la comedia spumoasă „Eu te cred, da`...tu mă minți ”,  o adaptare a piesei bulevardiere “La Menteuse”. Regia este semnată de Liviu Lucaci, iar din distribuție, alături de Monica și Aurelian  mai fac parte Anca Dinicu / Letiția Vlădescu, Cosmin Vîjeu, Alexandra Sălceanu.

Toamna poate să fie și frumoasă, în ciuda vremurilor tulburi și dificile pe care le traversăm. Să ne lăsăm inspirați și deconectați de spectacolele oferite de Monica Davidescu și Aurelian Temișan.

Urmăriți ediția integrală cu Monica Davidescu din Interviurile Click Live, realizată și moderată de Antoaneta Banu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
banner laura cosoi png
banner zurli png
image jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net