Natalia Mateuț, despre cea mai mare realizare a sa: «Am avut și am continuitate»

Ultima actualizare:

Natalia Mateuț se poate considera o femeie împlinită, are o carieră de succes și o relație de care este foarte mândră. Ea a dezvăluit pentru Click! care e cea mai mare realizare a profesională.

Natalia Mateuț prezintă o emisiune la Antena Stars
Natalia Mateuț prezintă o emisiune la Antena Stars

Prezentatoarea TV recunoaște, însă, că tot ceea ce a obținut a fost prin munca ei și nu a fost deloc ușor. Aceasta și-a dorit dintotdeauna să lucreze în televiziune și nu a renunțat până nu și-a dus până la capăt dorința.

Interesant de citit și: Natalia Mateuț şi Mircea Eremia, înlocuiţi de Flick și Popescu la „Star Matinal”

Natalia a fost mereu pasionată de jurnalism, ba chiar a studiat și la facultate, toate acestea pentru a ajunge acolo unde își dorește. Întrebată care a fost cea mai mare realizare a sa, Natalia ne-a dezvăluit că este mândră că de ani buni lucrează în televiziune

Cea mai mare realizare a mea este că de la 20 de ani, am 31, lucrez în televiziune. Am avut și am continuitate'', ne-a declarat prezentatoarea.

 Natalia Mateuț: «Încerc să devin din ce în ce mai bună»

Acum, vedeta este mulțumită de ceea ce a realizat, dar își dorește să fie din ce în ce mai pregătită în profesia sa. Aceasta ne-a declarat că adoră televiziunea și știe că există loc și de mai bine.

Am terminat jurnalismul, de mică mi-am propus să fac asta, o fac cu mare drag și mă bucur că pot să fac zilnic ceea ce mi-am dorit de mică și încerc să devin din ce în ce mai bună.” a adăugat aceasta.

Nu rata: Cine e iubitul secret al Nataliei Mateuț? E un DJ cunoscut! "Suntem împreună din septembrie”

Natalia Mateuț a câștigat admirația publicului datorită frumuseții, dar și personalității sale. Aceasta este extrem de jovială și își încântă fanii cu fiecare apariție la tv. Pe prezentatoare o putem vedea la Antena Stars, în cadrul emisiunii Showbiz Report, pe care o prezintă alături de Andrei Ștefănescu.

Nici pe plan personal vedeta nu stă rău. Aceasta trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Răzvan, alături de care petrece clipe minunate. Cei doi ‘’fug’’ în vacanță ori de câte ori au ocazia și postează fotografii pe rețelele sociale care ar stârni invidia oricui. Aceștia s-au cunoscut în perioada pandemiei, când erau restricții, fapt ce i-a ajutat să construiască o relație și să petreacă mai mult timp împreună.

Citește și: Natalia Mateuț, scoasă din sărite: «A fost răzbunarea unei femei?». Ce s-a întâmplat cu mașina vedetei? 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Cireșe în Piața Cibin din Sibiu în luna aprilie 2024 Colaj Ora de Sibiu
image
image
image
image
image
image
image jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net