Prezentatoarea TVR Stela Popa: „Am avut zile în care ieşeam cu inima grea din jurnal”

#Exclusiv Click!

E pasionată de televiziune, aşa că Stela Popa consideră că şi-a împlinit visul cel mare... din punct de vedere profesional.

Stela Popa s-a mutat de la Chişinău în Bucureşti în 2016, când s-a angajat la Televiziunea Română
Stela Popa s-a mutat de la Chişinău în Bucureşti în 2016, când s-a angajat la Televiziunea Română

O puteţi urmări atât la TVR 2, cât şi la TVR INFO, noul canal deschis de Televiziunea Română. Am vorbit cu Stela despre oraşul copilăriei sale, Chişinău, despre dorul de acasă şi despre “lecţiile pandemiei”.

Care este implicarea ta în noile proiecte de la TVR?

Sunt parte şi din proiectul TVR INFO. Prezint, mai exact, alternativ, şi jurnalul de noapte, de la ora 23.00. Atunci când eram studentă la Jurnalism o urmăream, de exemplu, la jurnalul de la ora 23.00, de pe TVR1, pe Celia Petricu. Îmi plăcea mult. O admiram. Şi îmi doream să ajung şi eu acolo. Şi uite că visele se împlinesc şi lucrurile se aşază de la sine. Uneori, fără să forţăm nota. De fapt, niciodată nu am făcut nimic forţat în cariera mea.

Ce prezinţi acum, în ce zile şi de la ce ore?

Pe lângă Jurnalul orei 23.00 de la TVR INFO, am rămas în continuare la Ora de ştiri de la ora 18.00, de la TVR 2. Este jurnalul meu de suflet, pe care îl prezint din 2016, de când am venit de la Chişinău.

Apropo, îţi mai este dor de oraşul copilăriei?

Îmi amintesc cu drag, dar m-am infiltrat atât de bine în tumultul vieţii bucureştene, încât nu prea mai am timp să mă întorc acolo şi ajung tot mai rar peste Prut. Uite, trece şi toamna asta şi eu tot nu am apucat să merg acolo de dinainte de pandemie...

Stela Popa: «Publicul din Moldova încă mă urmăreşte»

Te mai urmăresc cei de peste Prut?

Deşi au trecut mai bine de şase ani de când am plecat din media din Republica Moldova, publicul meu încă îmi este alături. Mulţi urmăresc “Ora de ştiri” pe Facebook şi îmi scriu să-mi spună că le lipsesc. Ba chiar mă întreabă dacă nu mă gândesc să revin. Şi asta mă emoţionează, recunosc. Mi-aş dori ca TVR 2 să fie retransmis şi în Chişinău.

Ce au însemnat pentru tine ultimii ani, de când cu pandemia?

A fost o lecţie, o experienţă de viaţă. Am învăţat să apreciem mai mult ceea ce avem. În special pe cei dragi.

Dar ai adunat şi amintiri frumoase în această perioadă, nu?

Da, am fost mai aproape de copilul meu, lucru foarte important atât pentru mine, ca mamă, cât şi pentru el. Nu uita mesajul de avertizare al CNA, pe care îl susţin întru totul: “Pentru sănătatea emoţională a copilui dumneavoastră, petreceţi cât mai mult timp cu el!”.

Dar cele mai triste momente, care au fost?

Am avut zile în care ieşeam cu inima grea din jurnal... Prea multe victime şi prea multă dramă. Au fost momente în care am avut lacrimi în ochi. Dar a trebuit să fiu puternică şi să le depăşesc. Sper ca pandemia să nu revină şi să reuşim să trecem şi de noua provocare, “pandemia rusă”.

De la coperta trecută până acum ai realizat o schimbare radicală de look... Tot pandemia e “de vină”?

Nu... Îmi doream demult o schimbare, mă plictisisem de părul lung. Aşa că, mai întâi m-am tuns, ca să fiu în pas cu moda. Apoi, câţiva colegi de la departamentul Hair-Style din TVR m-au încurajat să fac schimbarea şi de nuanţă. Şi nu am greşit să-i ascult. Îmi place. În suflet însă sunt încă brunetă... E o schimbare mare, sunt unii colegi care spun că nu mă recunosc...

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!      

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
banner laura cosoi png
banner zurli png
image jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net