Reacția Adelinei Nica după ce Costea a dat-o în judecată: „I-am dat prea multă valoare!”

#Exclusiv Click!

E război în instanță între modelul Adelina Nica și fostul fotbalist Mihai Costea, zis Nilă. Fostul iubit al Cruduței a dat-o în judecată pe mama copilului său, după ce aceasta l-a dat afară din casă și nu i-ar mai fi permis să vadă copilul! Iată ce replică i-a dat Adelina fostului partener de viață prin Click! 

adelina nica si mihai costea 8 png
Modelul Adelina Nica

După o relație cu năbădăi, Adelina Nica și Mihai Costea s-au despărțit la scurt timp după botezul copilului lor, Zian, în vârstă de doar de 10 luni. 

Frumoasa brunetă l-a făcut cu ou și cu oțet pe Nilă în presă, după ce l-a dat afară din casă. De atunci, fotbalistul se plânge că nu-și mai poate vedea copilul, așa că a acționat-o în instanță pe mama copilului său.

Am deschis un proces și instanța va decide cât mai curând soluția. Am făcut două solicitări, una la urgență, pentru că nu pot să-mi văd copilul meu. Este un caz închis, vreau doar să-mi văd copilul și să-i ofer orice. Poate o să-i placă fotbalul și mă va întrece. N-am întâlnit acest lucru, să nu poți să-ți vezi copilul”, a spus Nilă, invitat în cadrul podcastului TACLALE, informație confirmată și pe portalul de justiție.

image jpeg

Contactată de Click!, Adelina Nica nu s-a arătat deloc speriată de procesul intentat de fostul fotbalist al lui Gigi Becali și l-a avertizat pe Costea că lupta va fi acerbă. 

„Îi urez succes, pentru că are nevoie. Mai mult nu comentez că și așa i-am dat prea multă valoare!”, a declarat Adelina Nica, în exclusivitate, pentru Click! 

L-a dat afară din casă!

Mihai Costea și Adelina Nica au format un cuplu ani buni, după despărțirea fotbalistului, tot cu scandal de Daniela Crudu. Povestea lor de dragoste s-a destrămat, însă, odată cu venirea  pe lume a fiului lor, Zian. 

Scandalul a pornit de la bani, Adelina acuzându-l pe Costea că nu contribuie financiar la creșterea micuțului, după ce fotbalistul nu a mai prins un contract cu vreo echipă de un an de zile. 

Adelina Nica și Mihai Costea au decis să se despartă la 10 luni după ce au devenit părinți, iar de atunci fotbalistul spune ce nu are voie să își mai vadă copilul. 

S-au separat cu un foarte mare scandal, iar bruneta a sfârșit prin a-l da afară pe tatăl copilului său. În ultima vreme, Adelina a încercat să cadă la pace cu fotbalistul, însă acesta a decis s-o acționeze în judecată!

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

andreea berecleanu si catalin maruta jpg
corina caragea jpg
patriarhul daniel bor biserica ortodoxa romana
Merisoreanu si Ionela Prodan
BeFunky collage (28) jpg
teo trandafir jpg
viorel lis si oana lis
Sanziana Buruiana party 2 jpg
Soldati rusi in Herson FOTO EPA-EFE
Qatar
image
image
image
image
Alice Peneacă  (bust natural)  Fotomodelul are probabil  cei mai frumoşi sâni  din showbiz, iar marile  firme de lenjerie intimă  se bat pe ea  Alice are  contract cu Guess jpeg
Merisoreanu si Ionela Prodan
Sanziana Buruiana party 2 jpg
andreea berecleanu si catalin maruta jpg
viorel lis si oana lis
image png