Roxana Condurache, actrița din „Teambuilding”, îl face praf pe CTP: „Se înjură ca la ușa cortului în România! Nu mai fiți ipocriți!”

#Exclusiv Click!

„Teambuilding” rămâne unul dintre cele mai controversate filme ale momentului în România. Unii critici, printre care și jurnalistul Cristian Tudor Popescu, au desființat pelicula lui BRomania și Micutzu. Actrița Roxana Condurache, interpreta moldovencei Andreea din film, le dă o replică dură criticilor producției, care a reprezentat un succes de box office.

Roxana Condurache a putut fi admirată în rolul Andreei, o moldoveancă veritabilă în producția de mare succes „Teambuilding”.

Tânăra și talentata actriță nu putut să rămână nepăsătoare la valul de critici pe care colegii ei, Micutzu și BRomania, l-au avut de înfruntat la adresa filmului pe care l-au produs.

Roxana Condurache: „Românii sunt prefăcuți!”

Părerea mea e că românii sunt prefăcuți, ipocriți și nu vor să recunoască în ce lume trăim, cum vorbim noi, de fapt, atunci când nu este o cameră pe noi sau când nu ne filmăm cu filtre pe Instagram. În România se înjură foarte mult, se înjură ca la ușa cortului.

Uneori e o plăcere enormă să se înjure și în Moldova, mai ales, e chiar un talent. Eu am auzit așa niște înjurături inventate la cald, de îți vine să le și aplauzi. Deci, hai să nu ne mai dăm pe după deget! Oh my God ( n.r Doamne, Dumnezeule) noi suntem niște oameni culți, citim!

Uitati-vă în trending, pe Youtube, ca să vedeți ce melodii sunt! Nu o să vezi discutându-se vreun Cioran sau un podcast cu Cărtărescu. O să vezi altceva și ăia suntem noi, aia e România!”, a declarat actrița contrariată, pentru Click!.

„Recunoașteți că mai înjurați din când în când și vă face plăcere!”

Roxana Condurache nu l-a iertat nici pe jurnalistul Cristian Tudor Popescu, unul dintre cei mai aprigi contestatari ai filmului lui BRomania și Micutzu.

Ce a zis domnul Cristian Tudor Popescu? E subcultură?! E, hai să nu, hai să ne trezim! Asta e realitatea, ăștia suntem noi! Hai să nu ne mai prefacem că nu mai avem timp și acum oricum în trending e să fim reali, să fim autentici! Recunoașteți că mai înjurați din când în când și vă face plăcere. Îl mai dai așa pe unul că nu ți-a răspuns la mesaj și ce bine te simți, gata te-ai răcorit!

Filmul Teambuilding chiar e super tare, l-am văzut de 5 ori, nu m-am plicitsit, m-am distrat, am râs, am fost cu prietenii mei. Mama, în schimb, a fost puțin șocată, s-a rușinat. Mama e femeie rușinoasă.

Ea nu știe că bărbații fac anumite lucruri. Doamne ferește, cum să se întâmple așa ceva, că pe vremea ei la serviciu se muncea, erau jumătate la țigară, jumătate la muncă. Ea trăiește într-o bulă, noi trăim în realitate, în junglă!”, a fost replica actriței pentru contestarii filmului.

Cristian Tudor Popescu despre „Teambuilding”: „Simțeam că mă retardez!”

„Teambuilding”, filmul produs de Micutzu și BRomania, a fost desființat de către jurnalistul Cristian Tudor Popescu.

Până la jumătate, acasă, pe computer, (n.r. cât a văzut din film) și a trebuit să mă opresc pentru că se umpluse încăperea de maimuțe antropoide care râdeau. Nu de film, râdeau de mine. Dacă aș și scrie ceva, orice, despre <<Teambuilding>>, cred că primatele ar începe să mă scuipe.

N-am reușit să schițez nici măcar un mic zâmbet, dimpotrivă, simțeam că mă retardez, mă tâmpeam și eu uitându-mă la ce-i acolo”, a comentat acid jurnalistul, la adresa peliculei.

„Teambuilding“ este un film produs și realizat de către echipa lui Matei Dima, cunoscut drept BRomania și este, la acest moment, un record de box office. Peste un milion de români au văzut pelicula de la lansare și până în prezent. „Teambuilding” conduce și în topurile de pe platforma Netflix.

Comedia „Teambuilding” este o satiră despre viața în corporație. Filmul este realizat de Vidra Productions, care a mai făcut producții de succes precum „Miami Bici“, „5GANG: Un altfel de Crăciun“ și „Tabăra“, filme ce au înregistrat recorduri la box office, în anul lansării.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
WhatsApp Image 2024 04 26 at 15 15 23 jpeg
banner laura cosoi png
banner zurli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net