Smiley sare în apărarea producției„Teambuilding”! Artistul, mesaj dur pentru cei care l-au criticat: „Am căzut de pe canapea de râs!”

#Exclusiv Click!

Producția „Teambuilding” a creat o adevărată isterie în rândul publicului cinefil din România. Unii critici au desființat pelicula lui BRomania și Micutzu. Acesta din urmă a primit, la un moment dat chiar și amenințări cu moartea. Smiley sare și el în apărarea peliculei, care este la această oră un succes de box-office.

„Teambuilding” și-a mai găsit un susținător în persoana lui Smiley. Deși nu a jucat în film, acesta a văzut producția lui BRromania și Micutzu pe Netflix. Smiley recunoaște că s-a distrat copios și că filmul i se pare o reușită, cel puțin din acest punct de vedere.

Am văzut Teambuilding, pot să spun că am căzut de pe canapea de râs. Din păcate, nu am reușit să ajung la cinema pentru că e mai complicat pentru noi să plecăm seara în doi de acasă la cinema, din cauza fetiței care nu ne lasă.

Nu știu ce are lumea cu filmul ăsta, dar mie, unul, pot să spun că chiar mi-a plăcut! Am râs foarte tare și mă bucur că a avut un asemenea succes”, a declarat Smiley, în exclusivitate pentru Click!.

cub smiley teambuilding png

De la începutul anului, cinematografele din România au fost luate cu asalt de premierele mai multor producții românești de succes. „Teambuilding” și „Romina VTM” au avut un succes enorm, filmul lui Selly cu maneliști în distribuție fiind pe locul 9 în topul mondial la capitolul încasări.

Mă bucur foarte tare că apar foarte mutle filme românești, asta e un lucru bun. Și mai important e că lumea vine să le vadă, pentru că degeaba facem filme dacă nu vine nimeni să se uite la ele. Din fericire, oamenii le gustă, am văzut că și pe Netflix oamenii se uită la ele. E important ca oamenii de acasă să încurajeze orice creație românească, părerea mea!”, ne-a mai spus Smiley.

Cântărețul a pus și el mâna pe un rol în producția „Ramon”, a colegului Pavel Bartoș, care a intrat din 3 februarie în cinematografe.

La Ramon pot să spun că am fost implicat de la ground 0. Pentru că eu am fost prezent la prima scentă pe care Bartoș a făcut-o cu personajul acesta. Mi-a plăcut foarte tare personajul, el a avut ideea să fac filmul și eu l-am încurajat. I-am și spus că se poate baza pe tot ajutorul meu”, ne-a mai dezvăluit Smiley.

„Tembuluiding”, desființat de critici!

„Teambuilding”, film produs de Micutzu și BRomania, este poate cel mai controversat film al momentului. Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a făcut, însă, praf pelicula.

Până la jumătate, acasă, pe computer, (n.r. cât a văzut din film) și a trebuit să mă opresc pentru că se umpluse încăperea de maimuțe antropoide care râdeau. Nu de film, râdeau de mine. Dacă aș și scrie ceva, orice, despre <<Teambuilding>>, cred că primatele ar începe să mă scuipe.

N-am reușit să schițez nici măcar un mic zâmbet, dimpotrivă, simțeam că mă retardez, mă tâmpeam și eu uitându-mă la ce-i acolo”, a comentat acid jurnalistul, la adresa filmului.

„Teambuilding“ este un film produs și realizat de către echipa lui Matei Dima, cunoscut drept BRomania și este, la acest mpemnt, un record de box office. Peste un milion de români au văzut pelicula de la lansare și până în prezent. „Teambuilding” conduce și în topurile de pe platforma Netflix.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
image
image
image
image
image
image jpeg
banner film png
image
actualitate.net
image
actualitate.net