5 cele mai bune haine pentru iarna aceasta

Ultima actualizare:

Pentru perioada mai rece a anului, cu toții avem nevoie de protecție împotriva frigului, dar dacă îmbrăcămintea de iarnă ne poate servi mai multe sezoane și va ține pasul cu tendințele modei în anii următori, acesta lucru va reprezenta un avantaj la cumpărare. 

image

O haină de iarnă versatilă, caldă și de înaltă calitate este esențială pentru a ne simți bine. De asemenea, influențează aspectul, deoarece în zilele reci de iarnă, jachetele sunt partea vestimentară care evidențiază stilul de îmbrăcăminte de iarnă pentru femei și bărbați. Citiți în continuare ce jachete de iarnă sunt cele mai populare în acest an, care sunt principalele lor avantaje și cum pot fi combinate în diverse combinații cu restul hainelor de iarnă.

Confort în fiecare zi

Jacheta casual de damă are o căptușeală ușoară și un croi confortabil. Poate fi utilizată în mai multe feluri, pentru ocazii diferite și se poate combina în mai multe moduri, cu blugi sau cu pantaloni eleganți. Jacheta de damă matlasată în diferite nuanțe de culoare luminează zilele triste de iarnă și se combină frumos cu piese vestimentare clasice de iarnă. 

image

Modelele pentru bărbați ale jachetelor casual sunt croite simplu și se pot combina diferit, pentru serviciu sau pentru timpul liber. Combinațiile de culori calme sunt alegerea potrivită pentru un bărbat care are nevoie de o jachetă pe care să o combine zilnic cu garderoba de iarnă. 

image png

Eleganță de iarnă

Jacheta de damă, care este frumos căptușită și are o croială mai scurtă, pentru ca liniile feminine ale corpului să iasă în evidență chiar și iarna. 

  • Jachetele căptușite de damă se potrivesc perfect cu pantaloni eleganți sau cu o fustă de iarnă.
  • Datorită faptului că sunt mai strânse, oferă corpului căldură perfectă atunci când temperaturile sunt mai scăzute. 
  • Jacheta cu guler înalt protejează și gâtul și îl menține cald cu ajutorul materialelor moi care sunt cusute pe partea interioară a gulerului hainei la modă. 
image

Bărbații pot obține ușor un aspect elegant cu o jachetă croită simplu. 

  • Geaca matlasată cu glugă pentru bărbați este de neegalat când vine vorba de bărbatul modern și stă la baza unui aspect masculin relaxat și îngrijit iarna. 
  • O notă de eleganță la gecile pentru bărbați este dată de nasturii la modă care acoperă fermoarul. 
  • Linia clasică cu nasturi este preluată de paltoanele elegante, în timp ce fermoarele proeminente de pe buzunare păstrează o notă de aer relaxat pentru stilul îmbrăcămintei bărbaților. 
image png

Palton clasic

Paltoanele clasice nu se demodează niciodată și sunt un articol de modă popular pentru bărbați și femei, deoarece sunt de calitate superioară și sunt considerate un articol vestimentar care va fi purtat mulți ani.  

  • Paltoanele de damă și de bărbați evidențiază încrederea în sine prin stilul de modă ales. 
  • Deși au un aspect de eleganță reținută, impresia de austeritate poate fi atenuată prin combinarea unor haine mai puțin formale. 
  • Versatilitatea unui palton, util în orice garderobă, vă poate scuti de multe dileme de modă, deoarece obținem rapid un aspect de seriozitate și eleganță deplină. 

Paltonul este o piesă de modă versatilă și atemporală care vă va însoți la birou, într-o vizită, la o cină romantică sau la o petrecere cu prietenii – nu veți face nicio greșeală de modă atunci când îl veți îmbrăca. 

image png

Căldura gecilor lungi

Ritmul rapid al vieții impune dorința unui stil de modă relaxat. Pe măsură ce căutăm confort și căldură în lunile de iarnă, eternul clasic al hainei negre se transformă și în alegeri de modă mai moderne – geci lungi de blană cu linii simple. 

image
  • Geaca lungă este o alegere excelentă pentru orice ocazie – se pretează stilului business și este potrivită pentru timpul liber. 
  • Gecile lungi de iarnă vă pot ține de cald mai multe sezoane la rând dacă croiala este concepută pentru a sublinia eleganța atemporală. 
  • Gecile de damă au linii delicate sau drepte, pot avea diferite forme de buzunare și o glugă cu accesorii din blană artificială pentru un aspect elegant mai relaxat care îmbrățișează stilul de modă simplu de iarnă. 
image png

Jachete cu buzunare mari

Croiala clasică a jachetelor se potrivește fiecărui bărbat și vor fi la modă mai multe sezoane, de aceea jachetele de iarnă cu croială simplă și clasică sunt o piesă de îmbrăcăminte ce nu trebuie să lipsească din garderoba masculină. 

  • Pentru că bărbații pun accent pe confort, multe jachete pentru bărbați au buzunare mari și nu le lipsește gluga, care, împreună cu gulerul înalt, protejează și gâtul de frig. 
  • Jachetele cu buzunare mai mari în tonuri calme pământii sunt acum în tendințe și sunt potrivite pentru combinație versatilă cu hainele de iarnă. 
  • În moda masculină alegerii de culori calme i se alătură alegerile de culori mai îndrăznețe. Nuanțele mai strălucitoare de culoare luminează zilele triste și subliniază și mai mult încrederea în sine și dorința unui bărbat de a-și afișa public stilul personal. 
image

Ce fel de jachetă alegem? 

Diverse paltoane și jachete de iarnă ne oferă alegeri interesante de stiluri de modă și confort perfect iarna, în ciuda frigului. De aceea jachetele Tom Tailor sunt atât de apreciate, deoarece se diferențiază prin mai multe caracteristici deosebite: 

  1. Veți arăta excelent în ele - indiferent de ocazie, veți avea mereu un aspect îngrijit; 
  1. Deoarece mențin căldura, nu vă vor dezamăgi niciodată iarna; 
  1. Le veți putea purta mai mulți ani, deoarece sunt rezistente și de calitate; 
  1. Deși au o croială clasică, acest lucru oferă nenumărate posibilități de combinare; 
  1. Se potrivesc oricărui gust și stil de îmbrăcăminte. 

Jacheta Tom Tailor este o piesă indispensabilă în garderoba dvs. de iarnă, pentru că nu se va demoda, ci o veți putea purta din nou și din nou cu drag în sezoanele de modă viitoare. 

image
image
image
image
image
image
unghii jpeg
paște pixabay jpg
1 mituri despre zodii jpg jpeg
1 sarmale de post jpg jpeg
Cum să ți îmbunătățești abilitățile de ascultare în limba engleză  png
horoscop zilnic 15 aprilie jpg
riduri jpg
citate celebre despre bucurie si fericire 1024x576 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net