8 idei de activități pe care poți să le faci cu copilul tău în grădină

Indiferent de anotimp, dacă stai la casă și vremea îți permite, te poți bucura de timpul petrecut în aer liber împreună cu familia ta. Mai jos vei găsi o listă cu idei din care ai putea să te inspiri pentru a avea parte de activități distractive împreună cu cei dragi.

Poză de zinkevych pe Freepik.com
Poză de zinkevych pe Freepik.com

       Iată cele 8 idei de lucruri pe care le poți face la tine acasă cu familia!

1.    Spațiu de joacă

În prezent există o mulțime de variante de spații de joacă pe care poți să le asamblezi la tine în grădină pentru ca cei mici să petreacă timp în aer liber. Ar fi indicat ca acest loc să aibă balansoar, leagăn, tobogan, astfel încât cel mic să nu se plictisească și să aibă parte de o varietate de activități.

2.    Căsuță pentru păsări

Construirea unei căsuțe pentru păsări ar putea fi o idee bună de a petrece timp în familie, iar astfel poți să îi determini pe cei mici să conștientizeze importanța protejării mediului înconjurător și cum poți face să atragi păsările pentru a se simți în siguranță.

3.    Trambulină

Trambulina poate fi o variantă potrivită pentru a va distra împreună și pentru a consuma energia celor mici. De pe altex.ro poți achiziționa o trambulină pentru copii ținând cont de dimensiune, buget, greutatea suportată și dacă are plasă de protecție.

4.    Piscină

Indiferent că ai o piscină în pământ sau una gonflabilă, copiii tăi se vor distra cu siguranță. Asigură-te că cei mici sunt în permanență supravegheați și acest spațiu este întreținut în permanență și că este în stare optimă de funcționare.

5.    Bătaie cu apă

În zilele călduroase de vară puteți să vă distrați și să vă răcoriți printr-o bătaie cu apă. Implică-i pe cei mici în acest joc, pregătiți împreună echipamentul în funcție de ce ai la îndemână, precum sticle, baloane sau pistoale cu apă și alte recipiente pe care le poți folosi pentru a stoca apa și pentru a le folosi ușor în timpul jocului.

6.    Loc de joacă cu nisip

Pe lângă spațiul de joacă clasic, ar fi recomandat să ai și un loc de joacă cu nisip unde cel mic să poată să construiască dând frâu liber imaginației. Ai putea să adaugi diverse jucării pentru ca cel mic să nu se plictisească.

7.    Camping

Ai putea încerca să organizezi seri de camping în grădină, să faci un foc de tabără sau un fire pit unde să preparați bezele sau mâncare specifică. Poți să te gândești la diverse activități potrivite pentru camping, precum să spui povești sau să observați stelele.

8.    Grădinărit

Dacă ai spațiu suficient v-ați putea bucura de acesta prin grădinărit. În funcție de spațiul de care dispui și de dorințele voastre ați putea planta pomi fructiferi, flori și legume pe care să le îngrijiți împreună.

De obicei nu ai nevoie de multe lucruri pentru a te distra sau pentru a petrece timp de calitate cu familia ta, de aceea cu ajutorul ideilor de mai sus te poți inspira pentru a avea activități interesante cu cei mici.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0891639079 jpg
image
image
image
image
image
image
beneficii sex freepik jpg
nougat 1206707 1280 jpg
FotoJet (1) jpg
mojito cu sampanie jpeg
horoscop webp
FotoJet jpg
horoscop webp
zodii pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net