888Poker National Championship revine cu a doua ediție

888Poker National Championship se întoarce, iar de pe 31 octombrie fanii acestui joc pot participa la cele 4 turnee de poker live ce vor avea loc la Iași, Timișoara și București (2).

888Poker National Championship revine cu a doua ediție
888Poker National Championship revine cu a doua ediție

Campionatul Național de poker al României va pune astfel la start jucători din toate colțurile țării și se anunță un eveniment de top, la care organizatorii au pus în joc premii impresionante.

888Poker National Championship va debuta la Iași. Mai exact, de pe 31 octombrie până pe 7 noiembrie jucătorii vor putea lua parte la evenimentele de top din etapa de la Iași, unde Main Event-ul are un buy-in de €330 și premii garantate de €70.000. Pe lângă Main Event, organizatorii au mai pregătit și alte evenimente la care participanții se pot înscrie.

image

Seria de turnee de poker se va muta apoi la București, între 14 și 20 noiembrie, la Poker Room. Aici va avea loc a doua etapă, în timp ce runda a treia este programată la Geltlemen's Poker Club din Timișoara, între 5 și 11 decembrie. Este un loc în care a avut deja loc și o etapă din primul sezon al 888Poker National Championship. În fine, etapa finală se va disputa la București, între 12 și 18 decembrie, unde va fi stabilit noul campion național la poker.

Pe lângă premiile puse în joc la fiecare turneu, campionul național va primi și trei pachete 888pokerLIVE la evenimentele pe care 888poker le va organiza în 2023. Valoarea acestora este estimată la peste 7.000 de dolari. Pentru a stimula și mai mult interesul pentru acest eveniment și pentru a-l face și mai atractiv, organizatorii le-au pregătit și o surpriză celor care vor participa la toate cele patru etape. 

Astfel, jucătorul care va fi prezent la fiecare din cele patru etape și va obține cele mi multe calificări online va primi un bonus de fidelitate de 10.000 de lei. Calificările online sunt disponibile în fiecare zi, de la ora 23:30, pe platforma 888poker. Inclusiv cei cu un bankroll mai mic port participa, prin intermediul sub-sateliților în sistem steps, pornind de la freeroll-uri.

La fiecare etapă sunt răsplătiți cu puncte primii 20 de clasați. Astfel, ocupantul locului 20 primește 1 punct, iar liderul de etapă va primi 20 de puncte. Bonusul de participare le fiecare etapă este de 10 puncte și poate face diferența la final.

Prima ediție a fost câștigată de Pal Levent

image

Tot în acest an a fost organizată și prima ediție a 888Poker National Championship, iar evenimentul s-a bucurat de un succes uriaș, cu jucători în toate colțurile țării care au participat la numeroasele evenimente din cadrul celor patru etape. Startul s-a dat tot la Iași, iar apoi au urmat etape la Timișoara, Cluj-Napoca, iar finala a avut loc în București.

Campionul primei ediții a fost Pal Levent, un jucător care a profitat din plin de bonusul acordat pentru participarea la cele patru etape, ce a ridicat în cele din urmă titlul de învingător după etapa de la București. El a fost răsplătit și cu dreptul de a participa la trei evenimente 888pokerLIVE din 2023, ce au o valoare estimată la peste 7 mii de dolari.

Pal Levent are o experiență de peste cinci ani în turneele LIVE și e o prezență constantă la competiții din România și Austria, premiile sale însumând peste 70 de mii de dolari.

S-a dat startul și în sezonul 7 din Midnight Poker TV Show

O altă veste bună pe care clienții 888poker și fanii jocului din țara noastră au primit-o în această toamnă a fost prelungirea Midnight Poker TV Show. Acesta s-a reluat cu sezonul numărul 7 din luna octombrie, acesta urmând să aibă șase etape. Prima ediție a început spectaculos, cu un jucător amator învingător. Andreas Popa a reușit să triumfe la masa la care s-a aflat și cântăreața Elena Ionescu, revenită la acest show pentru a patra oară.

La Midnight Poker TV Show poate participa fiecare client 888poker ce se înscrie în calificările programate în fiecare vineri, de la ora 20:00, ce au un buy-in de 5 dolari și premii garantate de 1.000 de dolari. Primii șase clasați vor obține dreptul de a participa pentru următoarea ediție a Midnight Poker Show, ce este programată joi, de la ora 14:00, și ulterior televizată pe B1TV.

La fiecare ediție participă și o vedetă invitată de organizatori, alături de cei șase jucători calificați online. Cei șapte participanți intră direct în premii, iar câștigătorul pleacă acasă cu un cec în valoare de 3.000 de dolari. 

În ultimii ani, la show-urile organizate de 888poker și PokerFest au participat nume cunoscute din țara noastră precum Shift, cântăreața Lariss, Otilia Bilionera ori luptătorul Mirel Drăgan, care a reușit chiar să câștige o ediție.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
Trei zodii au probleme de sănătate în luna februarie, sursă foto: Pixabay
zodii meteoriti png
horoscop webp
alimente cancer jpg
horoscop shutterstock jpg
dormitor jpg
horoscop jpeg
horoscop jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net