A intrat în belele și își face Nuntă pe bani pentru a scăpa! Uite detalii despre situația în care se află Mircea Bravo

Mircea Bravo este unul dintre cei mai apreciați content creatori din România, cu o comunitate de câteva milioane de următori pe social media.

Mircea Bravo face Nuntă pe bani
Mircea Bravo face Nuntă pe bani

Însă traseul tânărului din Cluj a fost gândit încă de când s-a lansat în online spre lumea cinematografică, după cum spune chiar acesta: 

Cred că am avut această dorința de a juca si a produce filme încă din momentul în care m-am apucat de online și de sketch-uri amuzante. Însă era un gând ascuns, mai timid, dar care încolțea odată cu trecerea timpului. Eu și Cristi Ilisuan, regizorul filmelor și omul alături de care am construit întregul brand Mircea Bravo, am știut dintotdeauna că vrem să ajungem în punctul în care să facem filme; am așteptat momentul și timpul potrivite. Ne place mult și vrem să facem asta în fiecare an”.

Dupa succesul avut cu Mirciulică in 2022, Mircea Bravo revine pe marile ecrane alături de Bunica în filmul Nuntă pe bani, care apare la cinema pe 10 octombrie.

Nuntă pe bani este cel de-al doilea lungmetraj marca Bravo Films și îl are ca personaj principal pe Mircea, un tânăr care urăște nunțile și care nu se ferește să facă public acest lucru. Din cauza unor decizii greșite, trebuie să restituie o sumă mare de bani, iar singura soluție pentru tânăr rămâne propria nuntă. Urmează o cursă contra-cronometru pentru a găsi sală, nași și invitați, cu scopul de a face un business cât mai profitabil.

Cât despre subiectul filmului, Mircea Bravo adaugă:

Am vrut să venim cu un subiect de film în care se regăsesc majoritatea românilor, iar nunta îți oferă o multitudine de situații care pot fi exploatate într-o producție cinematografică. Fie că ești mire, mireasă, naș, nuntaș sau invitat care merge doar din obligație la o petrecere, subiectul “nuntă” îți este clar cunoscut. Nuntă pe bani a fost filmat în 23 de zile, cu o etapă de pre-producție de câteva luni, dar post-producția este un proces de durată, mai ales că ne mai sucim în alegerea cadrelor potrivite, trebuie găsită muzica potrivită, iar în cazul nostru a fost compusă special pentru film”.

Filmul regizat de Cristian Ilișuan îi are drept protagoniști pe Mircea Bravo, Alexandra Spătărelu, Bob Rădulescu, Dan Chiorean, Adrian Cucu, Elena Ivanca, dar se bucură și de aparițiile speciale ale lui Ionuț Rusu & Ioana Chișiu. două foarte apreciate prezențe în online.

La #Nuntapebani poți veni cu întreaga familie, chiar și cu copiii, fiind un film care promite o stare de bine timp de 96 de minute, dar fără limbaj licențios sau scene nepotrivite.

Biletele au fost puse deja în vânzare pentru cinematografele din toată țara, click aici: https://bravofilms.ro/cumpara-bilete/

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
horoscop jpeg
chiftele pexels jpg
Beyonce  sursa   Shutterstock jpg
horoscop webp
horoscop 17 martie webp
5 zodii urmărite de ghinion în luna februarie, sursă foto: Canva
varza a la cluj jpeg
Horoscop primavara FOTO Shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net