A investit o avere! Suma fabuloasă pe care Mircea Bravo a băgat-o în producerea filmului „Nuntă pe bani”. Pactul făcut cu soția

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Mircea Bravo (33 de ani) este unul dintre cei mai de succes formatori de opinie,  YouTuberi, dar și, mai nou, actori. După ce „Mirciulică” a prins bine la public, iată că urmează și „Nuntă pe bani, care apare în octombrie, film în care actorul din Cluj a investit o sumă enormă. O dezvăluim mai jos. Și, ca să fie treaba treabă, că unde e armonie se produc și bani, influencerul a făcut un pact zdravăn cu soția, că așa e când ai înțelegere acasă, totul merg ca unse!

Mircea Bravo, investiție de 300 de mii de euro pentru filmul „Nuntă pe bani”

Cine se gândea că filmele românești nu costă, ei, bine, s-a înșelat, căci îi cam ustură la buzunare pe producători costul final. În cazul lui Mircea Bravo, filmul „Nuntă pe bani” i-a cam scos din conturi în jur de vreo 300 de mii de euro, însă cu siguranță va fi și această peliculă de succes, noi avem încredere, așa că își recuperează investiția.

Citește și: Momentul care i-a schimbat cariera lui Mircea Bravo. „A fost cel mai fain 69 din viața mea”

Anul trecut, comediantul a reușit să dea lovitura, la nivel național, cu filmul „Mirciulică” și acest lucru se pare că a reușit să îl motiveze destul de mult, încât la finalul acestui an să vină pe piață cu un alt proiect cinematografic, care se dorește a fi unul de succes.

„Acum sunt la București, am venit la evenimentul organizat pentru filmul “Ramon” care urmează să apară în cinematografe. Acum și eu pregătesc un al doilea film, în octombrie o să apară, și o să se numească “Nuntă pe bani”. Am investit în jur de 300.000 de euro în acest proiect care sper să le placă tuturor. S-a muncit foarte mult la el. Am avut peste 60 de persoane angrenate în acest proiect. Din distribuție voi face parte și eu și Ionuț Rusu dar și bunica”, a conchis, pentru Click!, Mircea Bravo.

Vezi și: Mircea Bravo spune totul despre soție: „Căsătoria nu mi-a adus schimbări majore în viața ... ”

Pact cu soția cea mai cea! Georgiana e pâinea lui Dumnezeu

Mircea Bravo este un bărbat cu adevărat norocos. De ce spunem asta? Păi cum să nu spunem, căci Georgiana nu doar că-l ajută profesional acolo unde poate, dar vine și la filmări. Am putea zice că nu-l scapă din ochi, însă credem că e vorba doar de grijă și atenție. O fată dulce așa cum este ea, doar pe Mircea îl putea găsi. Una peste alta, actorul din Cluj e tare fericită în postura de bărbat însurat, iar toate îi merg strună. Și la muncă, și acasă!

Mai vezi și: Ce meserie are soția lui Mircea Bravo! Comediantul a dat-o de gol: «Nu câștigă mult»

„Soția mea nu apare în filmele pe care eu le produc, chiar dacă a făcut cursuri de actorie și știe cu ce se mănâncă acest domeniu. Merge cu mine la filmări, stă cu mine. A fost cu mine pe set atunci când am filmat pelicula care urmează să apară în cinematografe la final de an. Între noi doi este o înțelegere...eu apar în fața camerelor și ea stă în spatele lor.”, a spus Mircea Bravo, pentru Click!.

Cine este cu adevărat Mircea Bravo, celebrul youtouber și actor din Cluj?

Tânărul clujean face o echipă de nota zece cu Tanti Lenuța sau “bunica”, cum îi place lui să îi spună pe scenă și în fața camerelor de filmat. Cei doi au ajuns să devină cunoscuți după ce au filmat mai multe filmulețe pe Youtube, cu diferite tematici care au prins la public.

De spus este și faptul că Mircea Bravo este originar din Beclean, județul Cluj. Tânărul, care acum a ajuns să aibă succesul dorit, după foarte mulți ani de muncă, a terminat Facultatea de Drept din Cluj, însă nu a profesat ca avocat, pentru că “Mirciulică” a ales să se dedice în totalitate comediei pe internet, încă din timpul studenției.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
1 florin piersic png png
image
image
image
image
image
image
teo si jador webp
chefi la cutite jpg
banner Rebeca Rizea png
image png
netflix pixabay jpg
image png
netflix pixabay jpg
carmen tanase colaj instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net