Momentul care i-a schimbat cariera lui Mircea Bravo. „A fost cel mai fain 69 din viața mea”

Ultima actualizare:

Mircea Bravo a dezvăluit, recent, care a fost momentul care i-a schimbat complet viața. Filmulețele sale virale cu farse l-au făcut celebru și i-au adus bani frumoși în conturi, dar drumul către această carieră neașteptată a fost presărat cu destule obstacole, dar și „un 69” memorabil. 

Mircea Bravo webp

Îndrăgitul Mircea Bravo a terminat Facultatea de Drept din Cluj, însă nu a intrat în Barou, să profeseze ca avocat. Acela a fost un punct de cotitură al vieții sale. Despre examenul ratat, dar și despre momentul decisiv din viața lui, vedeta a vorbit în timpul podcastului moderat de Mihai Morar.

Vezi și: Primele declarații ale lui Mircea Bravo, după ce s-a căsătorit! «În stânga e soția mea»

„După ce am terminat facultatea, cumva am renunțat la ea pentru că nu-mi plăcea... am și căzut examenul astă... Eu am dat examenul, nu am reușit să intru. Trebuia să fac 70 de grile și am făcut 69. Cel mai fain 69 din viața mea, îmi place să zic”, a povestit Mircea Bravo, cu umorul și șarmul lui caracteristic.

Citește și: Cât de sărac a fost Mircea Bravo înainte de a deveni celebru

Cum s-a schimbat viața lui Mircea Bravo: „Cred că toți tinerii trebuie să treacă prin etapa aia”

După acest episod, Mircea s-a trezit la o răscruce de drumuri. Părinții lui s-au hotărât să nu-i mai trimită bani pentru a sta la Cluj, iar tânărul de atunci a ales să își ia un an de pauză în care să descopere drumul pe care vrea s-o apuce în viață.

„A fost un moment de decize în care am preferat să am un an din ăsta sabatic, stând în Cluj, mâncând zacuscă. Și am stat în Cluj pe banii pe care îi mai aveam puși deoaprte din trecut și pur și simplu îmi puneam întrebări. După un an am hotărât să mă duc într-o altă direcție.

Cred că toți tinerii trebuie să treacă prin etapa aia în care li se taie finanțarea de la părinți, să doarmă un pic, să taie cadrele ajutătoare de la bicicletă și să după aia pot să-și găseacă ei echilibrul”, a precizat Mircea Bravo în podcast-ul „Fain și Simplu”.

Citește și: Ce meserie are soția lui Mircea Bravo! Comediantul a dat-o de gol: «Nu câștigă mult»

Mircea Bravo: „Căsătoria nu mi-a adus schimbări majore în viața profesională”

Mircea Bravo și soția lui, Georgiana
Mircea Bravo și soția lui, Georgiana

Anul 2022 a fost unul plin pentru Mircea Bravo. Artistul a lansat un film în cinematografe, dar s-a și însurat vara aceasta cu aleasa inimii sale. După evenimentul special din viața lui, comediantul ne-a oferit câteva detalii în legătură cu această etapă nouă din viața lui.

Îmi place viață de căsnicie. Am observat cum prioritățile se schimbă, perspectivele se schimbă, dar într-un mod constructiv. Căsătoria nu mi-a adus schimbări majore în viața profesională. Mă simt, per total, un om mai împlinit.”, a declarat celebrul influencer pentru Click!.  

În vârstă de 35 de ani, Mircea Bravo, pe numele său adevărat Mircea Popa, este unul dintre cei mai populari influenceri și comedianți din România. Vedetă în mediul on-line, Mircea Bravo are peste un milion de abonați pe YouTube. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
Schimbare majora la Survivor All Stars 2024  Apar noi reguli de joc ce se intampla cu duelurile eliminatorii jpg
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
drame de vazut pe netflix jpg
cub mihai mitoseru png
image
actualitate.net
image
actualitate.net