Acestea sunt cele mai la modă tipuri de genți pe care trebuie să le ai în garderobă

Deși tendințele sunt adesea legate de un stil sau de un aspect actual, caracterul practic, utilitatea și longevitatea unei genți au devenit mai importante.

image
Sursa foto: Unsplash

În gențile la modă din acest an, accentul este pus pe modele rafinate, care sunt deopotrivă luxoase și practice; piese de investiție care să fie prețuite toată viața. Fie că sunteți minimalist sau maximalist, gențile care definesc 2022 oferă un suport practic și o notă de rafinament discret. 

La ce ne putem aștepta în acest an? Utilitatea și caracterul practic sunt primordiale în modelele supradimensionate luxoase și elegante, gențile pătrate sofisticate și variantele de buzunar ușor de transportat. Modelele lejere sunt noul tote și, evident, avem nevoie de un strop de strălucire în viețile noastre acum că ne adaptăm la o nouă normalitate. Iată care sunt modele de genți care vor trece testul timpului. 

  • Genți moi 

Gențile mari și moi par să fi pus stăpânire pe colecțiile de podium din acest an. De la gențile hobo moi la gențile de tip tote; modelele moi sunt combinația perfectă de ușurință și stil atunci când sunt realizate din piele moale și piele de căprioară. Brandul de modă newyorkez KHAITE se află în fruntea acestei tendințe, la fel ca și branduri precum Peter Do și Balmain. 

  • Lanțuri  

Gențile cu lanțuri au fost peste tot în 2021 și sunt încă acolo pentru 2022. QUINCAILLERIE lucioasă a devenit unul dintre cele mai izbitoare detalii ale stilurilor actuale sacet a fost în centrul colecțiilor Versace și Valentino. Cu toate acestea, în acest sezon, gențile par să aibă un farmec mai atemporal; gențile clasice cu lanț de la CHANEL au fost actualizate, demonstrând că detaliile lanțului reprezintă una dintre tendințele cheie atemporale din acest an. 

  • Genți semilună 

Forma geometrică a siluetei de semilună a invadat colecțiile în acest sezon. Deși gențile spongioase sunt în vogă în acest moment, calitatea pielii moi și liniile curate și minimaliste le fac atemporale și capabile să reziste în garderoba dvs. pentru mulți ani de acum încolo. Această abordare modernă a stilului anilor '90 a fost văzută mai ales la Loewe sub forma unei variante moi, o siluetă mai fermă la ALAÏA și modele practice de hobo la Balmain și Burberry. 

  • Genți structurate 

Siluetele structurate revin în 2022, demonstrând încă o dată că moda și funcționalitatea merg mână în mână. În acest an, când ne întoarcem la birou, servietele sunt modernizate cu stil de case de modă precum DIOR, HERMÈS și Prada, care au reînviat chiar și stilul din 1995 purtat de Caroline Bessette Kennedy în anii '90. 

  • Vintage se întoarce 

În timp ce epoca Y2K a dominat în 2021, ea va fi totuși una dintre cele mai definitorii epoci de modă din 2022. Faimoasa BOWLING BAG din anii '90 de la Diordes a revenit în acest sezon, cu o actualizare modernă, dar tot cu acel aer vintage. Au apărut și stiluri mai familiare, de la baguette la reeditări ale unor genti de epocă, precum Prada 1995, mini-cazurile modernizate ale lui Louis Vuitton și RETURN OF BALENCIAGA'S MOTORCYCLE BAG. 

  • Supradimensionate 

Mai mare este mai bine: acesta este motto-ul pentru modelele de genți din acest an. Dacă nu ești sigură ce geantă să alegi, geanta supradimensionată este pentru tine; în ea încap toate lucrurile necesare și chiar mai mult, fiind în același timp un partener de călătorie elegant, care îți va pune în valoare look-ul, fiind în același timp practic. Gențile din piele incredibil de mari au fost văzute pe podiumurile The Row și Chanel, iar branduri precum BOTTEGA VENETA și Balmain și-au dus gențile de dimensiuni obișnuite la următorul nivel cu genți mai mari decât viața. 

  • O notă de strălucire 

Mărgele strălucitoare, paiete strălucitoare - un strop de strălucire a oferit o doză elegantă de evadare în 2021 și continuă să facă acest lucru în 2022. Deși sunt perfecte pentru un look statement, ornamentele din acest sezon sunt prezentate în principal într-o manieră sofisticată. Case de modă precum GIVENCHY și Versace arată că, în viața de după ora închiderii, puțină strălucire poate fi piesa supremă. 

sarah anamaria prodan jpg
claudia patrascanu copii png
image png
https   www prosport ro wp content uploads 2022 03 Transformare socanta a pilotului Daniel Onoriu cum a ajuns sa arate dupa 55 de zile de coma si cu un stomac cat un pix FOTO webp
Kate Middleton (3) jpg
giselle si tom brady
Soldati rusi in regiunea Herson FOTO Profimedia
cub theo rose png
Catalog note scoala elevi profesor FOTO Inquam Photos Octav Ganea jpg
ips teodosie foto calin gavrilas
image
image
image
image
22432 jpg
covorase auto sursa foto pexels
sanda ionescu 2 png
Kate Middleton (3) jpg
ingrijorare
FotoJet (1) jpg