Ce rochii ar trebui să poarte fetele înalte?

Alegerea rochiei perfecte, care să-ți evidențieze armonios trăsăturile, nu este deloc o treabă ușoară. Trebuie să ai în vedere numeroase aspecte pentru a te bucura de rezultatele dorite. Înălțimea se numără printre cele mai importante. Dacă ești înaltă și ai impresia că orice model arată interesant pe tine, există detalii care pot face diferența între o ținută memorabilă și una plictisitoare. Iată doar câteva dintre ele:

SURSA FOTO: Freepik
SURSA FOTO: Freepik

● Pentru a adăuga echilibru și a atrage atenția de la înălțimea ta, poți opta pentru rochii dama cu decolteuri mai mici sau cu guler înalt. Pot crea iluzia unor proporții mai armonioase.

● Imprimeul este foarte important. Orientează-te către variante cu modele geometrice sau detalii care ies în relief. Însă, ai grijă la efectul vizual pe care îl creează.

● Ia în calcul stilul personal. Dacă vrei să întorci toate privirile și să te simți bine în pielea ta, e esențial să personalizezi alegerea în funcție de stilul care te caracterizează. În mod evident, e indicat să mixezi regulile de asortare cu elementele care dau tonul personalității tale.

Ce fel de rochii ți se potrivesc dacă ești înaltă?

Te întrebi ce rochie să alegi dacă ești înaltă? Ei bine, există o varietate de opțiuni din care poți alege:

Rochii traditionale - Alegeri inspirate, mai ales dacă îți place să ieși în evidență prin unicitate. Poți alege rochii cu imprimeuri florale, geometrice sau cu texturi interesante, cum ar fi pliuri sau volane. Rezultatul? O apariție ieșită din tipare.

● Rochii maxi - Perfecte pentru fetele înalte, deoarece pot evidenția și sublinia înălțimea. Alege rochii lungi, care se extind până la glezne sau chiar până la podea. Pentru sezonul estival poți opta pentru modelele din materiale vaporoase și țesături naturale. Te vei bucura în mod sigur de confort sporit.

● Rochii cu talie înaltă - Tocmai pentru că accentuează linia taliei și pot crea un efect de continuitate. Optează pentru rochii care îți subliniază talia și se extind în partea inferioară a corpului.

● Rochii cu croieli asimetrice - Dacă îți plac combinațiile estetice extravagante, nu ezita să optezi pentru variante cu detalii asimetrice sau croieli neconvenționale. Pot crea un aspect interesant și pot adăuga volum ținutei.

● Rochii midi - Nu trebuie să te orientezi doar către rochii traditionale lungi. Poți alege și variantele midi, până la genunchi. Încearcă să eviți, pe cât se poate opțiunile mini.

Cât de lungă trebuie să fie rochia de seară?

SURSA FOTO: Freepik
SURSA FOTO: Freepik

Nu există o lungime standard pentru rochiile dedicate evenimentelor speciale. Totuși, există câteva sfaturi care te vor ajuta să obții un aspect sofisticat:

● Rochiile lungi arată spectaculos alături de pantofi stiletto. Încearcă să probezi rochia în timp ce porți pantofii cu toc pentru a vedea dacă ți se potrivește sau nu.

● În cazul în care vrei să comanzi o rochie traditionala online e recomandat să soliciți mai multe detalii cu privire la înălțimea propriu-zisă a piesei vestimentare.

● Dacă gleznele tale prezintă diverse imperfecțiuni, încearcă să le ascunzi. Totuși, rochia ar trebui să fie cu cel puțin un centimetru deasupra podelei pentru a evita posibilele accidente sau situații neplăcute.

Nu contează că alegi o rochie traditionala sau una dedicată evenimentelor formale. Dacă urmezi regulile esențiale de achiziție, vei întoarce cu siguranță toate privirile.

Personalizează alegerea și bucură-te de rochia ideală trăsăturilor tale!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
zodii horoscop jpg
  Cea mai tare rețetă de Cotlete de miel în sos de miere cu balsamico by Chef Jakob Hausmann
vase gatit jpg
horoscop 17 martie webp
zodii pixabay jpg
click ro jpg
mancare de prune afumate cu carne jpeg
Drob de miel FOTO Cumvaplace.ro
image
actualitate.net
image
actualitate.net