Crăciun extravagant de la expoziția mondială Christmasworld

Brad de Crăciun artificial extravagant, coroniță de Crăciun sau ghirlande de Crăciun? Nimic nu este imposibil. După cum am văzut la expoziția de la Frankfurt din Germania, rafinamentul combinat cu extravaganța își are locul în tendințele mondiale.

image

Brazi de Crăciun artificiali fenomenali

Expozanții au pregătit cele mai recente colecții, unde nu puteau lipsi brazii artificiali unici. Timpurile moderne aduc cu ele tendințe moderne, iar brazii artificiali de Crăciun nu fac excepție. Producătorii prezintă brazi unici și originali. În special versiunea FULL 3D și bradul 3D au ieșit în evidență în ultima vreme. Am putut vedea cu ochii noștri că aceștia sunt cu adevărat imposibil de distins de cei naturali. Există cu adevărat câte ceva pentru fiecare, deoarece sunt inspirați de pomii reali cum ar fi pinul, molidul și bradul. Noutățile care atrag atenția și care aduc "neobișnuitul" în casă sunt brazii colorați. Nuanțele copacilor verzi clasici sunt deja un clasic, dar un brad artificial colorat este o piesă de design plină de imaginație. Am văzut modele fascinante în galben, roz, roșu , albastru, portocaliu violet și chiar negru.  Vi se pare că se depășește limita? Dar de ce să nu încercați ceva nou?

Decorațiuni moderne de Crăciun cu o notă de contrast

Nu a trecut neobservată nici gama largă de decorațiuni de Crăciun alb-negru de diferite dimensiuni, cu finisaj mat sau lucios, cu sclipici și diferite motive, care au fost prezentate la expoziție. Am văzut nenumărați îngerași albi, fulgi de zăpadă, globuri și fundițe de Crăciun.  Că doar nu ești conservator și ești tentat să încerci și tu ceva nou în tematica de Crăciun? Pentru adevărații iubitori de extravaganță, producătorii au prezentat ornamente de brad de Crăciun negre, mai puțin tradiționale și interesante la prima vedere, elegante și stilate. Mulți oameni condamnă negrul, deoarece este cel mai adesea asociat cu tristețea. Expoziția ne-a convins că negrul este o tendință la domă și că ornamentele în diferite nuanțe de negru respiră literalmente eleganță și lux.

image
image

Decorațiuni de Crăciun excepționale și originale

De asemenea, expozanții au prezentat decorațiuni atipice din metal, de catifea și material textil, decorațiuni din materiale naturale și noutatea decorațiunilor din hârtie, cu care veți fi pur și simplu originali. În centrul atenției s-au aflat, de asemenea, tipuri noi de iluminat, coronițe luminoase, nelipsiții reni luminoși și figurine mari de Spărgători de nuci și Moș Crăciun. Pentru noi, cireașa de pe tort au fost urșii polari care se mișcă, renii cântăreți și pinguinii în mărime naturală. Aici, vizitatorii au rămas fără cuvinte și nu avem de ales decât să spunem că astfel de "accesorii" sunt literalmente o bijuterie.

image
image

Dar dvs.? Ați opta pentru piese clasice sau vreți să ieșiți în evidență iar cele mai potrivite pentru voi  sunt un pic cele controversate și extravagante?

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
image
image
image
image
image
citate celebre despre bucurie si fericire 1024x576 jpg
femeie fericită  foto   Shutterstock jpg
Omleta la cuptor pentru intreaga familie jpeg
5 zodii urmărite de ghinion în luna februarie, sursă foto: Canva
horoscop jpeg
6 jpg
femeie trista jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net