Cum alegi o rochie tricotată și cu ce ar trebui să o porți

Ultima actualizare:

Ideea unui dulap „multifuncțional” domină acum tendințele actuale, mai ales în privința modei pentru femei. Cu alte cuvinte, un articol de îmbrăcăminte trebuie să fie potrivit pentru mai multe ocazii și, în același timp, să poată fi asortat și accesorizat cu alte articole din dressing. În cazul în care te întrebi care este cel mai versatil articol de îmbrăcăminte în sezonul toamnă-iarnă, îți spunem că este vorba despre rochia tricotată.

image

Ce compoziție are o rochie tricotată?

O rochie tricotată va deveni camaradul tău preferat în zilele în care temperaturile nu sunt atât de prietenoase. De ce? Pentru că o găsești în multe stiluri de croi, ceea ce înseamnă că poate fi purtată la orice ocazie și nu necesită o îngrijire și o atenție exagerată. Poți să creezi foarte ușor o ținută cu rochia tricotată ca element principal atât pentru mers la serviciu, la plimbare, la cumpărături, cât și pentru ocazii mai deosebite (în funcție de textură, o rochie tricotată poate avea un aspect foarte elegant și sofisticat).

Materialul tricotat este foarte diferit de toate celelalte. În magazinele de profil vei găsi modele de rochii tricotate ceva mai subțiri, dar și variante în care materialul este mai dens. Compoziția unei astfel de rochii poate fi realizată din bumbac, vârscoză, lână, acrilic și multe alte fibre artificiale și naturale. Din acest motiv, atât aspectul rochiei (sau țesătura), cât și proprietățile sale depind de compoziție; tot compoziția îți va spune și la ce temperatură ar trebui spălată. În sezonul rece, sunt recomandate rochiile tricotate cu model striat pentru că sunt foarte confortabile și călduroase. Dar dacă preferi mai mult texturile netede, fine, atunci alege-ți un model tricotat din jerseu sau lână.

Cum alegi culoarea unei rochii tricotate?

La acest capitol, te sfătuim să alegi culorile în funcție de ținutele la care te-ai gândit. În cazul în care te-ai gândit la o ținută formată dintr-o rochie tricotată, cizme negre lungi, cu toc înalt, și o curea lată în talie, tot într-o nuanță de negru, atunci ai libertatea de a alege orice culoare îți dorești pentru rochie. Dacă pantofii sau cizmele și cureaua sunt în culori vii, ai grijă ca rochia să se potrivească; cel mai simplu ar fi să alegi o culoare neutră pentru rochia ta tricotată. Vrei să știi care sunt cele mai căutate și în vogă nuanțe ale momentului? Îți spunem noi: roșu, portocaliu, culori pământii, albastru, smarald, fuchsia. Cu toate acestea, culorile neutre (bej, negru, alb, gri) nu se demodează niciodată și, de altfel, sunt și cel mai ușor de asortat și accesorizat.

Rochiile tricotate vor fi întotdeauna prezente în magazine pentru că sunt practice, confortabile și ușor de integrat în orice tip de ținută. Din acest motiv, femeile abia așteaptă sezonul de toamnă-iarnă pentru a le purta. Faptul că nu sunt pretențioase, datorită compoziției din care sunt fabricate, le fac să fie preferatele din dressing. În cazul în care nu deții încă o rochie tricotată și vrei să îți îmbogățești colecția de haine, poți consulta oferta celor de la StarShinerS.ro.

 Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
image
image
image
image
image
1 pozitiile de amor pe care femeile le iubesc ucew jpg jpeg
zodiac sign 2532970 960 720 jpg
peste pixabay jpg
pasca sorin bontea jpg
horoscop webp
omleta pexels jpg
familie la masa de sarbatori jpg
horoscop shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net