Cum să adopți moda din vest în stilul tău de viață? Află care sunt principalele 3 mentalități pe care cultura occidentală le folosește pentru a se dezvolta

Nu a fost niciodată un secret faptul că partea est-europeană a tins mereu să o copieze pe cea vestică. Din cauza comunismului am fost nevoiți să avem câteva decenii de recuperat în fața culturii vestice, nu ne-am sfiit niciodată ca popor să recunoaștem că privim mereu înspre ei, pentru a ne deschide noi orizonturi. Ceea ce face atât de specială această parte a Europei, constă tocmai în liberalismul pe care nu s-a intimidat niciodată să-l afișeze și să-l proclame la nivel de ideologie culturală,și chiar emblematică pentru ei ca nație. 

Sursă foto: Pixabay.com
Sursă foto: Pixabay.com

Mereu ne-au încântat filmele americane sau cele englezești. Întotdeauna i-am admirat pe francezi pentru savuroasa lor bucătărie și pentru spiritul naționalist, ce ne face să simțim că ei știu într-adevăr să se valorifice diferit de felul în care o facem noi astăzi. 

Află aici care sunt 3 dintre secretele culturii occidentale:

Spiritul de echipă primează

Venind după perioada comunistă ce a strivit mentalitatea de echipă și de lucru în comun, proclamând mai degrabă individualismul și ce va spune lumea dacă.., ne vine  greu să adoptăm un spirit constructiv de echipă. Începând să nu ne mai privim ca fiind inamici, ci confrați, putem ajunge să evoluăm mult mai rapid și mai armonios împreună!

A deveni independent din punct de vedere al energiei electrice

O mentalitate ce poate părea bizară pe moment, ori chiar lipsită de sens, dar ce ascunde, în sine, un principiu extrem de sănătos și anume: economia! Atunci când alegi să apelezi la panouri fotovoltaice, de pe site-ul celor de la tik.ro nu faci decât să devii independent din punct de vedere al energiei electrice, fapt ce te va ajuta în timp să economisești bani,și să-i poți strânge și aloca în altă direcție.  A face economii și a încerca să trăiești din mai puțin, vine cu nenumărate avantaje, atât pentru prezentul tău, dar în special pentru viitor.

Pur și simplu..nu mai judeca!

Știm că suntem un popor menit să vadă mai degrabă partea goală a paharului decât cea plină, dar acest lucru, în timp, ne va aduce numai de suferit. Alege să fii mai deschis la minte și să nu mai consideri că doar realitatea ta și viziunea ta asupra vieții este singura ce merită să fie luată în seamă.

A gândi occidental, într-o societatea europeană, înseamnă a fi în fața celor din jurul tău cu un pas! Adoptă tu primul acest trend și vei vedea cum cei din jurul te vor urma natural.

image
image
image
image
image
image
1 sarmale de post jpg jpeg
Cum să ți îmbunătățești abilitățile de ascultare în limba engleză  png
horoscop zilnic 15 aprilie jpg
riduri jpg
citate celebre despre bucurie si fericire 1024x576 jpg
dormitor jpg
emoji fericire zambet unsplash jpg
horoscop
image
actualitate.net
image
actualitate.net