Celebrul Alesso și-a sărbători ziua de naștere la Neversea alături de 60.000 de fani

Peste 60.000 de fani din Rom├ónia ╚Öi din str─âin─âtate au decis s─â se distreze la malul M─ârii Negre ├«n prima zi de Neversea. Por╚Ťile celui mai mare festival organizat pe o plaj─â din Europa au fost deschise joi, 7 iulie.┬á

image
Neversea 2022

A patra edi╚Ťie a festivalului Neversea ofer─â combina╚Ťia perfect─â unde fanii evenimentului se bucur─â de diversitatea muzical─â, de toate beneficiile unei vizite la mare, de aventuri unice ╚Öi experien╚Ťe memorabile, al─âturi de amici ╚Öi arti╚Öti rom├óni ╚Öi interna╚Ťionali recunoscu╚Ťi la nivel mondial.

Alesso, show de senza╚Ťie la Neversea

Unul dintre cei mai aprecia╚Ťi suedezi, Alesso, care a ├«mplinit ieri 32 de ani, a fost a╚Öteptat cu foarte mult entuziasm de c─âtre public. De ziua lui, artistul a f─âcut un cadou inedit fanilor s─âi, un live set ├«n care a inclus cele mai cunoscute piese din discografia sa, printre care se num─âr─â ,,Calling (Lose My Mind)ÔÇŁ, ÔÇ×Under ControlÔÇŁ, ╚Öi ÔÇ×If I Lose My SelfÔÇŁ .

DJ-ul suedez a afirmat c─â este pe deplin emo╚Ťionat de modul ├«n care a fost primit de fanii Neversea, fiind entuziasmat de reac╚Ťia celor care s-au distrat al─âturi de el la mainstage.

Danny Avila, KSHMR, Madeon, Tchami, The Motans, Partydul Kiss FM & WRS (Special Guest) și Umet Ozcan au completat lista numelor importante ce au ajuns pe scena principală de la Neversea.

Aflat pentru prima dat─â la un festival ├«n Rom├ónia, francezul Madeon a oferit fanilor Neversea un live set special unde a inclus piesele din albumul ,,Good FaithÔÇŁ, care a fost nominalizat la premiile Grammy la categoria ,,Best Electronic AlbumÔÇŁ.

Ca de fiecare dat─â, KSHMR este printre cei care a reu╚Öit s─â-╚Öi cucereasc─â publicul, iar ├«n 2022 a continuat tradi╚Ťia ╚Öi a inclus ├«n show-ul s─âu o pies─â ├«n limba rom├ón─â, o pies─â pe care toat─â lumea o iube╚Öte ╚Öi o fredoneaz─â oriunde pe glob -┬á ,,Dragostea din TeiÔÇŁ (O-zone).

Scena The Ark a fost epicentrul distrac╚Ťiei ├«n prima zi a festivalului Neversea pentru iubitorii de muzic─â rap, trap, breakbeat ╚Öi dubstep. Printre cele mai mari trupe ╚Öi cei mai iubi╚Ťi arti╚Öti care c├ónt─â aceste stiluri musicale au oferit momente de neuitat fanilor.

Parazi╚Ťii, Macanache, ╚śuie Paparude, DJ Shiver, YnY Sebi, Phunk B, Troy Berkley & Blabbermouf, Arkanian x Azrael Golden x Zannidache au dus atmosfera de festival la nivelul urm─âtor cu concertele lor memorabile.

FotoJet jpg
florin salam jpeg
andrew tate 1 PNG
FotoJet (1) jpg
David Popovici castiga proba de 50m liber la campionatele europene de inot LEN European Aquatics in Otopeni Ilfov 8 iulie 2022 FOTO Inquam Photos / George Calin
257632721 283109130493372 5231993439749515723 n jpg
FotoJet (2) jpg
Reynolds si sotia lui jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
suc jpeg
cuplu la cina romantica
dragoste sex jpg
sursa foto Pexels.com
xupa mondiala 2 jpg
cuplu cearta shutterstock 259629341 jpg