Celebrul Alesso și-a sărbători ziua de naștere la Neversea alături de 60.000 de fani

Peste 60.000 de fani din România și din străinătate au decis să se distreze la malul Mării Negre în prima zi de Neversea. Porțile celui mai mare festival organizat pe o plajă din Europa au fost deschise joi, 7 iulie. 

Neversea 2022
Neversea 2022

A patra ediție a festivalului Neversea oferă combinația perfectă unde fanii evenimentului se bucură de diversitatea muzicală, de toate beneficiile unei vizite la mare, de aventuri unice și experiențe memorabile, alături de amici și artiști români și internaționali recunoscuți la nivel mondial.

Alesso, show de senzație la Neversea

Unul dintre cei mai apreciați suedezi, Alesso, care a împlinit ieri 32 de ani, a fost așteptat cu foarte mult entuziasm de către public. De ziua lui, artistul a făcut un cadou inedit fanilor săi, un live set în care a inclus cele mai cunoscute piese din discografia sa, printre care se numără ,,Calling (Lose My Mind)”, „Under Control”, și „If I Lose My Self” .

DJ-ul suedez a afirmat că este pe deplin emoționat de modul în care a fost primit de fanii Neversea, fiind entuziasmat de reacția celor care s-au distrat alături de el la mainstage.

Danny Avila, KSHMR, Madeon, Tchami, The Motans, Partydul Kiss FM & WRS (Special Guest) și Umet Ozcan au completat lista numelor importante ce au ajuns pe scena principală de la Neversea.

Aflat pentru prima dată la un festival în România, francezul Madeon a oferit fanilor Neversea un live set special unde a inclus piesele din albumul ,,Good Faith”, care a fost nominalizat la premiile Grammy la categoria ,,Best Electronic Album”.

Ca de fiecare dată, KSHMR este printre cei care a reușit să-și cucerească publicul, iar în 2022 a continuat tradiția și a inclus în show-ul său o piesă în limba română, o piesă pe care toată lumea o iubește și o fredonează oriunde pe glob -  ,,Dragostea din Tei” (O-zone).

Scena The Ark a fost epicentrul distracției în prima zi a festivalului Neversea pentru iubitorii de muzică rap, trap, breakbeat și dubstep. Printre cele mai mari trupe și cei mai iubiți artiști care cântă aceste stiluri musicale au oferit momente de neuitat fanilor.

Paraziții, Macanache, Șuie Paparude, DJ Shiver, YnY Sebi, Phunk B, Troy Berkley & Blabbermouf, Arkanian x Azrael Golden x Zannidache au dus atmosfera de festival la nivelul următor cu concertele lor memorabile.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
horoscop shutterstock jpg
"Este important să ne păstrăm aspectul proaspăt și luminos, chiar dacă suntem într-un mediu relaxat și confortabil", spune specialistul
image png
Gelozie compressed jpg
horoscop webp
2 cuscus jpg jpeg
fericire jpg
batrani fericiti
image
actualitate.net
image
actualitate.net