FineStore.ro: De Black Friday, răsfață-te precum o vedetă!

Ultima actualizare:

Luna aceasta, veștile bune pentru români vin de la FineStore! Cel mai mare magazine online de băuturi alcoolice a pregătit o ofertă de nerefuzat: până pe 30 noiembrie, mii de produse au prețuri și mai mici decât clienții au fost obișnuiți!

image

Fie că îți place să te delectezi cu un pahar de tequila precum Jennifer Aniston sau Angelina Jolie, fie că înțelegi perfect preferința lui John Travolta pentru gin sau a lui Brad Pitt pentru vodka, FineStore.ro îți oferă toate motivele să te simți ca un adevărat superstar! 

Ofertă variată de produse, care nu trebuie ratată

Pe tot parcursul lunii noiembrie, poți cumpăra licorile la care demult râvnești, fără ca la bani să te gândești! În plus, ai livrare rapidă, transport gratuit la comenzile care depășesc 199 de lei și posibilitatea de retur în 45 de zile! Ai la dispoziție până și experți care să te ajute dacă, printre miile de produse rătăcești, și nu poți să te hotărăști. Pentru comenzile online, beneficiezi de consultanță telefonică. Dacă ai timp însă, merită din plin să dai o fugă în magazinul fizic, situat în Bulevardul Aerogării, nr. 2-8, Sector 1. Vei avea parte de o experiență unică a degustării, dar și de cele mai interesante povești, spuse de adevărați conaisseurs.

De Black Friday, și la cei din jurul tău sau chiar la sărbători poți să te gândești! O șampanie de Revelion, un vin roșu bun pentru Crăciun, un cadou pentru nași, poate alegi deja cadouri pentru bărbați, pentru prietenii sau membrii familiei cărora nu ai mai apucat demult să le faci o bucurie, cam cât a lui Jennifer Lopez când s-a căsătorit, în sfârșit, cu Ben Affleck.

Reducerile excelente includ un sortiment larg de produse de la vinuri ca Domeniile Averești și Purcari, șampanii celebre, precum Dom Perignon, până la un whisky Ballantines sau gin Beefeater, iar aceleași prețuri mici de pe site sunt și în magazin.

Moët Brut Impérial, printre vedetele de Black Friday 

Dacă vrei să profiți de prețurile mici și să ai în același timp o experiență la superlativ, demnă de un adevărat superstar, nu trebuie să ratezi, de exemplu, anul acesta Moët Brut Impérial, cel mai renumit sortiment de şampanie din lume. Nici nu este de mirare! Cu o tradiţie de peste 250 de ani, în care producătorii nu au făcut nicio secundă rabat de la calitatea extraordinară, Moët Brut Impérial și-a păstrat acelaşi gust excelent, definit de amestecul potrivit de soiuri Pinot Noir 30-40%, Pinot Meunier 30- 40% şi Chardonnay 20- 30%.

Dacă șampania nu se află deocamdată printre prioritățile tale, dar ți s-a făcut poftă de băuturi românești tradiționale sau vrei să încerci un coniac, vin, vodkă, rom, gin, lichior, whisky sau tequila, nu aștepta prea mult până să-ți adaugi produsele dorite în coșul de cumpărături, căci stocurile sunt limitate! Fă-ți plinul de Black Friday, ca să te bucuri de un sfârșit de an așa cum demult n-ai mai avut!

 Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
peste pixabay jpg
pasca sorin bontea jpg
horoscop webp
omleta pexels jpg
familie la masa de sarbatori jpg
horoscop shutterstock jpg
femeie fericită singura jpg
horoscop zilnic 15 aprilie jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net