Îmbunătățește suspensia mașinii cu pernele auxiliare! Iată de ce!

Ultima actualizare:

Pernele auxiliare sunt unele dintre cele mai bune accesorii pentru cei care urmăresc îmbunătățirea suspensiei și a duratei de viață a mașinii. Acestea sunt foarte utile, fiind fabricate din compuși de calitate superioară, ce aduc numeroase îmbunătățiri fiecărui autoturism.

image

Pernele pot fi comandate pentru multiple tipuri de mașini, astfel încât mai mulți deținători auto să se bucure de avantajele pe care le au. Poți să le comanzi online, speciale ca mărime pentru tipul tău de autoturism, fără să mai rămână altceva de făcut în afara montajului. 

Pe site-ul perneauxiliare.ro ai la dispoziție o varietate de perne auxiliare de marcă AirPower ce permit montajul pe numeroase tipuri de autoturisme.

Poți opta inclusiv pentru perne auxiliare Seat Exeo, alături de multiple alte produse de acest gen. Montajul acestora aduce mașinii performanțele necesare pentru a conduce eficient și în siguranță pe drumurile denivelate care predomină în special la noi în țară.

În kitul pe care îl comanzi vei avea la dispoziție pernele, bucșele ce sunt necesare la poziționare, kit de pompare, instrucțiuni de montaj și spray din silicon. În cel mai scurt timp poți beneficia de mașina proaspăt îmbunătățită, fără să aștepți zile în șir pentru a o folosi din nou. 

Compușii de înaltă calitate din care sunt confecționate pernele aduc numeroase avantaje pentru orice autoturism. Acestea sunt proiectate pentru a absorbi șocurile și pentru a fi montate ușor.

Nu este nicio investiție prea mare pentru mașina ta, așadar nu trebuie să îți faci griji asupra acestui aspect. Avantajele pernelor includ și prețul redus pe care îl au. Pe site vei putea vedea prețul și disponibilitatea pernelor auxiliare. 

Avantajele pe care le primești odată cu montarea pernelor auxiliare

Odată ce te-ai decis să apelezi la acestea, trebuie să știi că un mare avantaj este confortul pe care îl ai atunci când te deplasezi pe drumuri neuniforme. În timp ce vei conduce mașina nu va mai trepida la fel de mult, iar suspensiile vor fi în siguranță. 

În același timp, avantajele se extind și la mașina, nu doar la șofat. Nivelul autoturismului față de sol este mai ridicat. Acesta face ca riscul de impact al elementelor mașinii cu solul să fie mult mai scăzut. Un alt mare beneficiu este și faptul că asamblarea împreună cu montajul se fac rapid. 

De cealaltă parte, mașinile care au remorcă vor beneficia și ele de aceste perne. Stabilitatea se mărește odată cu utilizarea acestor perne, iar autoturismele cu încărcături masive vor fi mai echilibrate.

Specificațiile tehnice pe care le au pernele AirPower

Magazinul online PerneAuxiliare îți oferă acces la toate informațiile de care ai nevoie pentru a decide dacă vei monta sau nu aceste accesorii pentru suspensii. Specificațiile lor tehnice sunt destul de bune, având capacitatea de a lucra în diferite medii și de a rezista la temperaturi foarte înalte, dar și foarte scăzute. 

Tot pe site vei putea verifica și disponibilitatea pernelor auxiliare pentru autoturismul tău, împreună cu specificațiile tehnice pe care le au pernele AirPower. 

De ce să optezi pentru acest tip de upgrade? Mai degrabă întreabă-te de ce nu. Pentru că poți face asta destul de ușor și accesibil, totul pentru că atunci când ești la volan să te simți când mai confortabil cu puțină. Drumurile din țară știm cum sunt, acest aspect nu îl putem schimba. Ce putem însă schimbă este dotarea mașinii în așa fel încât să avem parte de confort. 

De comandat o poți face direct din pagina menționată, cu livrare oriunde în țară.

  • Contact: Str. Viitorului, Nr.8, Bl.H6, Sc.A, Ap.16, Suceava. Telefon; 0744 870 142
  • Adresă de mail: office.perneauxiliare.ro@gmail.com

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Infidelitate jpg
barfe jpeg
esoteric 652642 1280 jpg
image png
semineu dim jpg
1 pozitiile de amor pe care femeile le iubesc ucew jpg jpeg
zodiac sign 2532970 960 720 jpg
peste pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net