În 2024 apare un nou Karate Kid - la 40 de ani distanță de la lansarea primului

karate jpg

Celebra producție Karate Kid din anul 1984 a intrat în istoria cinematografiei, fiind unul dintre cele mai cunoscute și mai apreciate filme de către multe generații de public. Anul viitor, când se împlinesc 40 de ani de la lansarea lungmetrajului de acțiune despre învățarea artelor marțiale, aniversarea va fi marcată în cel mai interesant mod: printr-un nou film care continuă franciza Karate Kid.

De altfel, în anul 2010 a apărut în cinematografe cea de-a doua variantă Karate Kid, cu Jaden Smith, Jackie Chan și Taraji P. Henson în roluri principale. Printre producători, alături de Jerry Weintraub, James Lassiter și Ken Stovitz, și-au pus amprenta asupra filmului filmat în Beijing chiar părinții celui care a interpretat personajul Dre Parker - Will Smith și Jada Pinkett Smith.

Universul Karate Kid

Franciza Karate Kid a revenit însă în 2018 cu serialul de televiziune american de arte marțiale Cobra Kai, difuzat de platforma de streaming video online Netflix, inclusiv în România. Serialul, care a ajuns deja la sezonul cu numărul 5 și se bucură de audiențe foarte bune, a fost creat de Josh Heald, Jon Hurwitz și Hayden Schlossberg și este distribuit de Sony Pictures Television. De altfel, cei de la Sony se ocupă și de producția noului film Karate Kid, așteptat în 2024.

Tot în cadrul francizei Karate Kid merită menționat jocul video Cobra Kai: The Karate Kid Saga Continues, lansat în anul 2020 în contextul difuzării serialului de pe streaming. Jocul este disponibil pe platformele Nintendo Switch, PlayStation 4, Xbox One și Microsoft Windows, deci atât pe console, cât și pe PC. Cu un an mai devreme, producătorul de păcănele online Skywind Group lansase slotul The Karate Kid, dedicat pasionaților de online casino.

Care este data de lansare a noului film Karate Kid

Inițial, filmul Karate Kid din 2024 urma să fie lansat pe data de 7 iunie. Din cauza grevelor WGA și SAG-AFTRA (sindicate din industria de film americană), Sony a decis să amâne mai multe dintre datele de lansare programate pentru perioada următoare. Impactul grevelor asupra sectorului divertismentului de la Hollywood se observă astfel prin noua dată anunțată pentru lansarea Karate Kid: 13 decembrie 2024.

Actorii Ralph Macchio și celebrul Jackie Chan vor face parte din noul film Karate Kid. Cu siguranță, o astfel de implicare în distribuție va asigura din start un nivel superior de succes al filmului Karate Kid din anul 2024.

Despre povestea din noul film Karate Kid nu există în acest moment date oferite de producători. Firul epic va fi probabil asemănător cu cel original, dar există și posibilitatea ca acțiunea să fie plasată în același univers, adică să avem referințe clare la istoria anterioară și o continuare a poveștii din primul film Karate Kid.

Pentru că lansarea a fost amânată pentru începutul iernii 2024, va mai dura destul de mult până când Sony va lansat un trailer teaser oficial. De obicei, acest lucru se întâmplă când filmul este deja filmat integral, ba chiar sunt finalizate efectele speciale. Astfel, ne putem aștepta la un astfel de trailer la finalul verii sau la începutul toamnei, anul viitor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0891639079 jpg
image
image
image
image
image
image
beneficii sex freepik jpg
nougat 1206707 1280 jpg
FotoJet (1) jpg
mojito cu sampanie jpeg
horoscop webp
FotoJet jpg
horoscop webp
zodii pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net