Mega giveaway de bani: poți primi până la 1.500 de lei cu Picodi

Site-ul Picodi.ro returnează o parte din banii pe care oamenii îi cheltuiesc la cumpărături online. Singura condiție pentru a primi banii înapoi (așa-numitul „cashback”) este să activezi această opțiune pe profilul Picodi înainte de fiecare achiziție în magazinele de pe internet. 

bani valuta dolari jpg
Sursa foto: arhivă

Cashback funcționează în cele mai importante internet-shop-uri și servicii românești și internaționale, precum Decathlon, Flanco, Epantofi, Aliexpress etc. Procentul de cashback depinde de magazin și de articolul cumpărat, dar în majoritatea magazinelor variază între 1 și 15%. 

În condițiile în care cumperi lucrurile necesare de pe internet și nu din offline, poți încasa până la 1500 RON anual.  

În plus, poți câștiga niște bani dacă îți inviți prietenii la Picodi Cashback: Picodi plătește 10 RON atât celui care invită cât și celui invitat. 

Poți crea contul Picodi gratuit folosind acest link

sarah anamaria prodan jpg
image png
claudia patrascanu copii png
giselle si tom brady
Kate Middleton (3) jpg
https   www prosport ro wp content uploads 2022 03 Transformare socanta a pilotului Daniel Onoriu cum a ajuns sa arate dupa 55 de zile de coma si cu un stomac cat un pix FOTO webp
Soldati rusi in regiunea Herson FOTO Profimedia
cub anamaria prodan png
Preşedintele Klaus Iohannis participă la evenimentul „20 de ani de luptă împotriva corupţiei“, organizat de Direcţia Naţională Anticorupţie, în București. FOTO Inquam Photos / George Călin
soba lemne foc foto shutterstock
image
image
image
image
covorase auto sursa foto pexels
sanda ionescu 2 png
Kate Middleton (3) jpg
ingrijorare
FotoJet (1) jpg
popularitate