Motivul pentru care Angela Similea, Corina Chiriac și Mirabela Dauer nu se suportă. Cine le-a stricat prietenia

Angela Similea, Corina Chiriac și Mirabela Dauer nu au fost mereu cele mai bune prietene, căci concurența pe plan profesional le-a făcut să devină rivale. Totuși, există o persoană care, în trecut, a bâgat zânzanie între cele trei cântărețe, iar abia acum câțiva ani au reușit să lămurească totul.

Cele trei artiste nu se înghit
Cele trei artiste nu se înghit

 Motivul pentru care Angela Similea, Corina Chiriac și Mirabela Dauer au devenit rivale

Dacă în fața publicului au spus mereu că „noi ne adresăm fiecare unui segment de public diferit, iar conflicte au fost doar între fanii noștri”, realitatea se pare că a fost cu totul alta. La un moment dat, în presă, a apărut unul dintre motivele scandalului dintre cele trei artiste.

După ce au declarat că fanii au creat conflictul dintre ele, s-a aflat și adevăratul motiv pentru care Mirabela Dauer, Angela Similea și Corina Chiriac și-au răcit relația de prietenie. Se spune că pe la sfârșitul anilor 80, Mihai Constantinescu ar fi fost cel care a intervenit în prietenia lor. Acesta le-a transmis fiecăreia că cealaltă o vorbește de rău în particular. De atunci, vedetele nu au mai participat împreună la turnee naționale și internaționale și au devenit rivale.

Motivul pentru care Constantinescu ar fi băgat intrigi în relația cântărețelor ar fi fost din dorința sa de a apărea pe afișele concertelor în care cântau, de obicei, Mirabela Dauer și Corina Chiriac. Mai mult, acesta a și reusit să își îndeplinească scopul, eliminând-o pe Corina Chiriac și reușind să cânte în turnee alături de Mirabela. Despre manevra cu pricina, solistele au aflat abia în urmă cu câțiva ani și au realizat că au făcut o mare greșeală atunci când au tras concluzii pripite una despre cealaltă.

Cum s-au reunit cele trei cântărețe

În trecut, s-a scris în presă că Angela Similea ar fi oprit un recital al Corinei Chiriac, undeva la finalul anului 2003. Deși publicul a aplaudat-o îndelung, cerându-i să continue spectacolul, Horia Moculescu a intervenit.

„Nu mai e timp, Corina… O doamnă a muzicii, care cântă ultima în spectacol, se grăbește, deoarece e noapte, e ceață și stă departe de București…”, ar fi spus Horia Moculescu, în timpul spectacolului, la acea vreme.

Acesta făcea referire la Angela Similea, care atunci când a ajuns pe scenă, a vorbit timp de 15 minute, înaintea recitalului. Acest lucru a creat controverse în rândul spectatorilor, drept pentru care cineva din public a întrebat: „Acum nu se mai grăbește?”

În cele din urmă, în anul 2019, cele trei cântărețe s-au reunit. Angela Similea și-a lansat un album, iar cu această ocazie a fost invitată în emisiunea „Opriți timpul” moderată de Corina Chiriac. De altfel, și Mirabela Dauer a fost prezentă alături de compozitorul Marius Țeicu. Împreună au depănat amintiri și au cântat câteva dintre melodiile care le-au consacrat.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
președintele iranian s a prăbușit cu elicopterul FOTO EPA jpg
image
image
image
image
image
image
Horoscop relatii - zodii FOTO Shutterstock
click jpeg
horoscop colaj pixabay jpg
ten frumos jpg
1 3 horoscop bani jpg jpeg
capsuni freepik jpg
Ciorbă de legume FOTO Shutterstock jpg
budinca de macaroane jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net