Podcast #eurovisionestitu. Maryliss şi „Hai vino”, o melodie de dragoste în prag de Valentine's Day

Ultima actualizare:

Podcastul #eurovisionestitu, colaborarea dintre TVR şi Bucureşti FM, continuă cu un nou artist din finala Selecţiei Naţionale, show pe care îl puteţi urmări în direct pe 11 februarie, la TVR 1 şi TVR Internaţional, de la ora 20:30.

image

Calificată cu melodia „Hai vino”, Maryliss (Maria-Eliza Avramescu) este invitata noului episod al podcastului #eurovisionestitu, alături de jurnaliştii Marius Popa și Răzvan Petre.Maryliss a studiat canto și a absolvit Școala Populară de Arte. Tânăra şi-a făcut o trupă, alături de care a participat la foarte multe evenimente culturale.

În anul 2020, a concurat la Bega Music Festival, un festival organizat în Timişoara, la secțiunea de creație, unde piesa ei s-a calificat pe locul al doilea. Ca şi alţi artişti din finala Selecţiei Naţionale, Maryliss este iubitoare de animale şi are o pisică cu o poveste... Felina a fost salvată chiar de către artistă.

Maryliss cochetează cu muzica încă din copilărie, dar acesta este primul an în care concurează la Eurovision. „Mi-am zis că anul ăsta vreau să fac ceva.

Mi-am dorit de mai mult timp să particip la Eurovision, iar anul acesta s-au potrivit lucrurile. Poate contează și faptul că lucrez pentru lansarea primului meu album, iar melodia „Hai vino” va fi una dintre piese incluse”.

Despre melodia „Hai vino” spune că este o dedicație de dragoste, în care se poate regăsi orice ascultător. De asemenea, tânăra crede că muzica este ceea ce ne uneşte, iar Eurovision reprezintă un astfel de simbol.Întrebată dacă simte că melodia „Hai vino” ar putea fi una dintre rețetele magice pentru marea competiţie internaţională, Maryliss a răspuns: „Am ajuns la concluzia că nu există o rețetă magică la Eurovision, sau, poate că nu doar una, ci sunt mai multe”.

Cât de mult contează show-ul într-o reţetă de succes pentru Eurovision, dar şi care este cea mai neadreaptă afirmaţie văzută între comentariile din online, aflați urmărind podcastul TVR şi Bucureşti FM, #eurovisionestitu, pe platformele de podcast ale TVR și pe contul de YouTube al Televiziunii Române, iar de luni până vineri, pe 98,3 FM - Bucureşti FM, de la 12.30.În finala Selecției Naționale ESC 2023, din 11 februarie, transmisă în direct la TVR 1 şi TVR Internaţional, de la ora 20:30, sunt calificate 12 melodii: "Call on me" - Deiona, "No time for me" - Andrada Popa, "Take you home" - Ocean Drive, "Puppet" - Amia, "Statues" - Andrei Duțu, "D.G.T. (Off and on)" - Theodor Andrei, "Lele" - Steven Roho x Gabriella x Formaţia Albatros, "Bla Bla Bla" – Aledaidcea, "Faralaes" - Adriana Moraru, "Hai vino" - Maryliss, JaxMan "Bad&Cool" și "Periniţa mea" - Andreea D Folclor Orchestra.Reamintim că Eurovision Song Contest 2023 va avea locul acesta în Marea Britanie, țara care va organiza evenimentul în numele Ucrainei, din cauza războiului declanşat de Rusia. Semifinalele sunt programate pentru zilele de 9 şi 11 mai, iar finala, pe 13 mai 2023.

image
image
image
image
image
image
1 sarmale de post jpg jpeg
Cum să ți îmbunătățești abilitățile de ascultare în limba engleză  png
horoscop zilnic 15 aprilie jpg
riduri jpg
citate celebre despre bucurie si fericire 1024x576 jpg
dormitor jpg
emoji fericire zambet unsplash jpg
horoscop
image
actualitate.net
image
actualitate.net