Scurtă introducere în lumea ATV-urilor

Prezentarea noastr─â ├«ncearc─â s─â r─âspund─â la una dintre cele mai mari curiozit─â╚Ťi ale iubitorilor de adrenalin─â ├«n ceea ce prive╚Öte ATV-urile: care este cel mai bun ATV de pe pia╚Ť─â? Pentru a r─âspunde acestei ├«ntreb─âri, trebuie s─â plec─âm de la alte curiozit─â╚Ťi, ╚Öi anume cine sunt cei mai importan╚Ťi constructori, cine produce cele mai bine v├óndute vehicule 4 x 4 de teren tip ATV ╚Öi cine vinde cel mai mult.

image

├Än plus, indiferent dac─â este vorba de achizi╚Ťia unui ATV in leasing sau ├«n rate sau de achizi╚Ťia unui ATV cu plata cash sau prin banc─â, mul╚Ťi pasiona╚Ťi de activit─â╚Ťi ├«n outdoor, ╚Öi nu numai, se mai ├«ntreab─â ce modele sunt mai accesibile.

Sunte╚Ťi pe punctul de a achizi╚Ťiona un ATV in leasing sau ├«n rate ├Än topul vehiculelor all terrain de tip ATV ve╚Ťi descoperi modele de la Polaris, Yamaha, Honda, Can-Am ╚Öi CF Moto. De exemplu, ATV-ul utilitar Can-Am Outlander 450 din lineup-ul off road al companiei canadiene Bombardier este unul dintre cele mai apreciate ATV-uri ├«n clasa sa. Alte propuneri tentante pentru rideri sunt ATV-urile sportive Scrambler XP 1000 S ╚Öi Scrambler 850, ambele provenind de la brandul american, Polaris.

┬Ě Ce brand de ATV-uri este cel mai fiabil?

Dac─â dori╚Ťi un ATV pe care s─â v─â pute╚Ťi baza pentru timp ├«ndelungat, merit─â s─â ave╚Ťi ├«n vedere o gam─â destul de variat─â de op╚Ťiuni. Produc─âtorii Can-Am, CFMoto, Honda, Kawasaki, Polaris, Yamaha, Arctic Cat ╚Öi Argo s-au impus din punct de vedere al fiabilit─â╚Ťii modelelor de ATV-uri lansate pe pia╚Ť─â. Acestea ofer─â durabilitate crescut─â ├«n condi╚Ťii de diverse sarcini ├«n medii dure, cu teren accidentat ╚Öi plin de obstacole.

┬Ě Care este cel mai bun ATV din punct de vedere al pre╚Ťului?

Polaris Sportsman 570 concureaz─â cu Outlander de la Can-Am din acest punct de vedere. Legendarul Sportsman permite ├«ntreprinderea de activit─â╚Ťi diferite ├«n off road, de la sarcini de munc─â pe platforme, ├«n jurul cabanei, la ferm─â, ├«n construc╚Ťii sau ├«n gr─âdin─â p├ón─â la plimb─âri de recrea╚Ťie, camping, pescuit ╚Öi v├ón─âtoare sau ├«ntreceri ╚Öi competi╚Ťii de profil. Pachetul cuprinz─âtor de dot─âri este un alt avantaj ├«n favoarea agilului Sportsman.

O altă alegere bună de ATV este Can-Am Outlander, modern atât la interior, cât și la exterior. Echipamentele și ingineria de ultimă oră, variantele de motorizare multiple, schemele de culoare și grafica atractivă sunt doar câteva din motivele pentru care gama Outlander este extrem populară.

image

Ce modele de ATV-uri ofer─â performan╚Ť─â dovedit─â la pilotarea ├«n off road, dar sunt ╚Öi mai accesibile ca pre╚Ť?

Dac─â vre╚Ťi s─â opta╚Ťi pentru un ATV performant, dar ╚Öi accesibil ca pre╚Ť, atunci pute╚Ťi opta cu ├«ncredere pentru unul dintre urm─âtoarele modele: Polaris Sportsman 450, Kawasaki Brute Force 300, CFMOTO CForce 420 ╚Öi CForce 520.

┬Ě C├ó╚Ťi kilometri ├«nseamn─â mult pentru un ATV?

Se consider─â c─â un kilometraj mare ├«n cazul unui ATV atinge peste 16.000 km / 10.000 mile. Acest lucru nu ├«nseamn─â c─â dup─â 16.000 km vehiculul va ├«nceta s─â func╚Ťioneze, ci c─â se ├«ndreapt─â spre sf├ór╚Öitul perioadei sale de serviciu sau duratei de via╚Ť─â. Speran╚Ťele de a ajunge mai departe de 10.000 depind foarte mult de tratamentul la care este supus ATV-ul, de condi╚Ťiile de pilotare ╚Öi de respectarea instruc╚Ťiunilor de mentenan╚Ť─â. De aceea, este recomandat ca ├«ntre╚Ťinerea s─â se realizeze urm├ónd indica╚Ťiile prezentate ├«n manualul utilizatorului.

┬Ě C├ónd este cel mai bun moment pentru a cump─âra un ATV?

Majoritatea cump─âr─âtorilor au c─âzut de acord c─â toamna este cea mai propice perioad─â pentru a achizi╚Ťiona un vehicul tip ATV. C├ónd sezonul de riding este pe terminate, mai pu╚Ťini rideri bifeaz─â achizi╚Ťia unui ATV, iar dealerii r─âspund la cererea joas─â cu pre╚Ťuri mai reduse.

┬Ě Care este cel mai popular brand ├«n prezent?

Conform speciali╚Ötilor, Polaris a v├óndut cele mai multe unit─â╚Ťi de la ├«nceperea pandemiei ╚Öi p├ón─â ├«n prezent, lucru care se datoreaz─â ╚Öi faptului c─â pe pia╚Ťa Americii de Nord se v├ónd cele mai multe modele 4x4 ╚Öi side-by-side-uri dec├ót oriunde altundeva pe planet─â. Polaris ╚Öi Arctic Cat sunt dou─â branduri de ATV-uri care fabric─â majoritar ├«n Statele Unite.

Ai un pont sau mai multe informa╚Ťii pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

1 brigitte pastrama jpg jpeg
bote bal contesa JPG
carmen iohannis presidency.ro
2 tom cruise nicole kidman profimedia 0137494228 jpg jpeg
andrei balan webp
anca pandrea 1 jpeg
image png
Katie Washbourne jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
image png
image png
image png
image png
1 png
antibiotice naturale jpg