Tendințe de amenajare a băii în acest an

Ultima actualizare:

A ști care sunt tendințele în amenajarea băii în acest an, te poate ajuta fie în redecorarea băii tale, fie în cazul unei reamenajări radicale, care presupune o schimbare de mobilier și de accesorii.

Tendințe de amenajare a băii în acest an
Tendințe de amenajare a băii în acest an

Care sunt principalele tendințe în decorarea băii, acolo unde estetica este la fel de importantă ca și funcționalitatea și durabilitatea fiecărui element?

Finisajul din lemn este o tendință inalterabilă. Pentru a pune în evidență culoarea naturală a lemnului, combină lemnul cu alb și verde foarte deschis. Vei crea un mediu inspirat din natură, extraordinar de confortabil și inspirațional. De asemenea, versiunile de mobilier cu aspect din lemn natural, combinate cu negru, revin în tendințe.

Formate de mobilier de baie: maxi sau mini. Producătorii de mobilier nu uită de cele mai mici băi. Din acest motiv, în cadrul tendințelor în materie de mobilier poți găsi mobilier de format mare, dar și în variante pentru băi de dimensiuni mici, atât mobilier de baie pe podea, cât și suspendat, pentru a nu renunța la senzația de spațialitate dar și la nevoia de depozitare. Dacă ai o baie mică, mobilierul suspendat te va ajuta să profți la maxim de capacitatea de depozitare. Poți opta pentru un design de dulap pentru chiuvetă conceput perfect pentru o baie mini și poți alege, fie varianta cu sertare, fie pe cea cu uși culisante, sau fie varianta de dulap cu etajere deschise. Sertarele, oricât de mici ar fi, oferă soluții pentru a organiza perfect conținutul acestora. Folosirea cutiilor și coșurilor este o idee bună pentru a menține ordinea.

Anul acesta, cei care vor să introducă un strop de culoare, cel mai bine este să o facă în nuanțe care nu sunt stridente. Tendința aduce intensități de culoare medii și suave, precum culori pastelate în verde și albastru, precum și gri. Toate, combinate cu puritatea și calmul pe care le transmit albul, un alt element de bază, care nu renunță la locul său în tendințele pentru baie din 2023. Verdele și albastrul ar trebui să fie în tendința băii în 2023, fie în dulapul chiuvetei, fie în accesorii. Prezența oricăreia dintre aceste două culori cu detalii negre este must have. Anul acesta, suprafețele lipsite de strălucire, finisajele mate sunt o tendință.

Eleganța atemporală a marmurei. Când un material sau un finisaj atemporal este o tendință, înseamnă că, deși nu încetează să fie prezent, își recapătă proeminența și câștigă locuri pe podiumul tendințelor. Așa se întâmplă cu marmura, cu nervura sa elegantă, care este prezentă în baie în diferite elemente precum mobilier, dar și în cabine de duș, căzi, chiar și în chiuvete.

La fel ca și în cazul marmurei, piatra este și ea una dintre tendințele pentru decorarea băii în 2023. Este posibil să o aduci în această încăpere atât prin obiecte de decorare, cât și prin chiuvetele de blat, care ies în evidență în special, prin textura și formele neregulate. Finisajul de piatră al chiuvetelor îți permite, de asemenea, să creezi un spațiu cu o inspirație industrială și extrem de contemporană.

Un element care nu lipsește niciodată dintr-o baie și este poziționat deasupra chiuvetei este oglinda. Oglinda nu este doar pentru a te privi în ea. Oglinda este și un element de decor. O tendință în acest an, sunt oglinzile de baie cu lumină integrată. Dacă oglinda are iluminare incorporată, atmosfera generată în baie este relaxantă. Poți alege modele de dulapuri suspendate, cu oglindă incorporată, fără a uita de liniile simple sau de originalitatea altor forme cu linii sinuoase. Asta răspunde ideii de a decora baia cu forme și materiale organice, atât de frumoase.

Tapetul se numără printre tendințele de top pentru a decora casa în 2023. Iar baia nu este lăsată deoparte. Tapeturile sunt și pentru baie, pentru a pune în valoare un stil, a-i oferi căldură, a adăuga rafinament. Este dovada că din ce în ce mai mult, se pune accent pe un design realizat cu atenție și în detaliu. Tapetul poate fi folosit atât pentru încadrarea unei zone, cât și pentru delimitarea spațiului de toaletă, spre exemplu. Trebuie să ai grijă să alegi modelul potrivit din punct de vedere al motivelor dar și din punct de vedere al caracteristicilor, pentru ca acesta să reziste bine la umiditate.

În renovarea băii tale, nu neglija inovațiile în tehnologie pentru a le încorpora în baie. În acest fel, posibilitățile de combinare vor asigura un rezultat perfect, indiferent de dimensiunea băii sau de stilul pe care ți-l dorești.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Razboi in ucraina, soldat drapel shutterstock 2130583775 jpg
image
image
image
image
image
image
horoscop shutterstock jpg
"Este important să ne păstrăm aspectul proaspăt și luminos, chiar dacă suntem într-un mediu relaxat și confortabil", spune specialistul
image png
Gelozie compressed jpg
horoscop webp
2 cuscus jpg jpeg
fericire jpg
batrani fericiti
image
actualitate.net
image
actualitate.net