Trenduri în amenajări interioare

Ultima actualizare:

Tendințele în zona de Home & Deco se schimbă de la an la an, iar designul interior rămâne în continuare un domeniu dinamic. Întotdeauna când vorbim despre amenajarea interiorului casei, specialiștii pleacă de la un element central: lumina.

CANDEL 2 JPG

În funcție de cum folosește lumina, un designer de interior poate crea un cămin elegant, sau o încăpere somptuoasă, ori pur și simplu o camera cochetă și boemă.

Lumina este factorul esențial ce trebuie folosit cu chibzuință atunci când te hotărăști să decorezi sau să redecorezi casa. Soluțiile sunt dintre cele mai ingenioase: amplasarea oglinzilor în puncte specifice ale unei camere, folosirea anumitor culori pentru pereți, alegerea mobilierului adecvat, etc.

În ceea ce privește corpurile de iluminat, pe cât de vastă este gama de unde poți alege, pe atât de specifice sunt nevoile fiecărui om. La fel, caracteristicile fiecărei camere din casa ta pot diferi fundamental de caracteristicile locuinței vecinului tău, de exemplu.

Alessandrodesign.ro - corpuri de iluminat moderne cu becuri LED

Înțelegând aceste două aspecte, shopul online alessandrodesign.ro și-a diversificat în permanență colecția de corpuri de iluminat, ajungând astăzi să ofere clienților săi peste 1000 de modele corpuri de iluminat diferite.

Candelabre și Lustre cu Cristale

O tendință a modei, fie că vorbim de haine, ori design interior, este reîntoarcerea la valori din trecut, astfel încât barocul sau rococoul au redevenit actuale chiar în acești ani marcați de minimalism și supratehnologizare.

image

Iar dacă vrei să îți amenajezi căminul într-un stil deopotrivă elegant și somptuos, vei avea nevoie de un candelabru impunător. În colecția candelabre si cristale vei găsi diferite modele de candelabre luxoase, dar și lustre cu cristale, elegante și moderne. Iar tehnologia își are locul ei aparte, sursele de lumina fiind LED-uri economice.

Lustre LED

Tehnologia modernă permite astăzi soluțiile cele mai diverse pentru a-ți amenaja camera pe gustul tău. Lustrele cu led sunt practice, elegante și se potrivesc unui cămin modern, cu mobilier minimalist. Pe alessandrodesign.ro poți găsi o gamă largă de lustre cu led, de diferite forme și geometrii.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
riduri jpg
citate celebre despre bucurie si fericire 1024x576 jpg
dormitor jpg
emoji fericire zambet unsplash jpg
horoscop
Cea mai nesuferita zodie din 2023, sursă foto: Canva
click jpg
horoscop jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net