Treningurile din catifea pentru damă, "refugiul" ideal atunci când rămâi doar tu cu tine!

Ultima actualizare:

Hainele sunt mereu o provocare pentru femeile care doresc să arate atrăgător chiar și atunci când sunt acasă. Confortul și eleganța sunt două criterii esențiale care trebuie îndeplinite de articolele vestimentare pentru a satisface preferințele doamnelor cochete. Dorința de a arăta bine în orice moment este îndeplinită de designeri prin intermediul colecțiilor moderne de treninguri din catifea pentru damă.  

image

Materialele utilizate, considerate de top în sfera textilelor, asigură cea mai plăcută experiență când vrei un răsfăț binemeritat după o zi solicitantă. Nimic nu este mai relaxant decât să îmbraci rapid o haină comodă, în care să te simți alintată.

În fața televizorului, vizionând un film captivant sau în living, servind o cafea sau meniul favorit, vei beneficia de clipele recreative pe care ți le dorești. Ținuta din catifea îți va oferi, garantat, toate condițiile de care ai nevoie pentru a-ți desfășura orice activitate preferată așa cum vrei.  

Versatile și moderne 

Modelele de treninguri catifea dama sunt excelente și pentru a întâmpina musafirii. Dacă erai de mult în căutarea unor haine de casă comode și atrăgătoare în care să poți primi vizitele celor dragi, fără stresul de a fi nevoită să te schimbi de fiecare dată când se aude soneria, aceste creații îți vor garanta o prezență irezistibilă în orice situație.

Deși sunt deseori considerate ținute sport, materialele din catifea, imprimeurile deosebite și culorile în vogă le clasează și în categoria casual, putând obține un look splendid și rafinat ori de câte ori porți un model din aceste colecții.  

image

Compleuri casual 

Lucrezi de acasă și ai nevoie de un compleu care să alunge somnul și să îți mențină un vibe excelent întreaga zi? Lasă pijamalele și îmbracă treninguri din catifea pentru damă în culori vibrante și imprimeuri digitale efervescente!

Bluza tip hanorac, cu textură moale și comodă, cu umerii ușor căzuți și manșete la mâneci se va potrivi perfect cu pantalonii din catifea pentru a realiza o ținută sport sau chiar un compleu casual lejer, rafinat și elegant. Sarcinile de muncă vor fi astfel îndeplinite având un tonus de invidiat.  

Extrem de comozi, pantalonii cu buzunare sunt foarte practici și te ajută să ai o apariție chic.  Cromatica și detaliile grafice unice completează aspectul unei ținute de succes. Banda elastică în talie, croiala conică și buzunarele laterale oferă tot confortul de care ai nevoie atunci când lucrezi la laptop sau când stai prea mult timp în aceeași poziție. Sunt disponibili într-o varietate mare de culori și imprimeuri, putând identifica cu ușurință modelul preferat. 

Contraste cromatice la modă 

Colecțiile de treninguri din catifea pentru damă sunt o sursă minunată de inspirație atunci când îți dorești un articol modern care să alunge monotonia. Combinațiile dintre bluzele tip hanorac și pantalonii cu buzunare sunt cea mai bună alegere pentru o ținută de casă lejeră, dar și elegantă. Imprimeurile florale, geometrice, abstracte, animal print sau cele inspirate din natură oferă o pată de culoare superbă vestimentației tale. Contrastele geniale dintre nuanțele utilizate și luciul specific al catifelei creează un efect estetic care nu poate fi trecut neobservat. Îmbracă un compleu din aceste colecții și îi vei fermeca pe toți cei din jurul tău! 

Dacă vrei să fii în trend, culorile anului 2021 te așteaptă să le încerci! Viva Magenta este deja prezentă în gama de treninguri catifea damă, așadar, adu un model în nuanțele momentului în garderoba ta!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
zodii muncitoare jpg
fata blonda zodii horoscop shutterstock 109970870 jpg
horoscop jpeg
tocana ficat ceapa jpeg
horoscop pexels jpg
cub horoscop iertare png
5 RETETE de salate mega sanatoase pentru pachet Ce sa iei cu tine pentru pranzul de la munca (1) jpg
piure de cartofi freepik jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net